Kabelmanagement

Op een modern kantoor wordt op verschillende manieren gebruik gemaakt van uiteenlopende apparaten. Het is belangrijk dat er snel geschakeld kan worden tussen verschillende functies zonder dat er snoeren of aansluitingen in de weg liggen. Voor efficiënte en flexibele werkplekken is elektrificatie | kabelmanagement daarom een essentieel onderdeel van de kantoorinrichting.

Tara Veer

Onze expert voor kabelmanagement

Grote keuze aan elektrificatie mogelijkheden

De specifieke inrichting van elektrificatie is bepalend voor de uitstraling van de ruimte en de manier waarop u werkt. De Projectinrichter biedt kabelmanagement oplossingen die voor alle situaties geschikt zijn. De keuze in elektrificatie wordt bepaald door de activiteit en daarom zijn er diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan aansluitingen voor:

  • Stroom
  • CAT
  • VGA
  • HDMI
  • USB en
  • audio, maar ook aan draadloze oplossingen en draadloos opladen.

Opbouwmodule

Opbouwmodules zijn elektrificatiemodules die op het bureau of de werktafel geplaatst kunnen worden. Met verstelbare bladklemmen kan de elektrificatie eenvoudig worden aangesloten op de gewenste plek. Deze optie is ideaal wanneer u elektrificatie wilt gebruiken zonder het meubilair te beschadigen of wanneer u zo flexibel mogelijk wilt werken.

kabelmanagement kabels wegwerken in bureau

Inbouwmodule

Bij inbouwmodules wordt elektrificatie in het blad gemonteerd. Dit betekent een strakke afwerking met alle aansluitingen uit het zicht, maar alsnog een snelle toegang. Inbouwmodules kunnen met of zonder afdekking, draaibaar, kantelbaar of uittrekbaar geleverd worden. Voor het draadloos opladen van smartphone of tablet kunt u gebruik maken van Qi wireless charging. Deze producten zijn een standaard voor draadloos opladen die in het bureaublad verwerkt kunnen worden zodat er altijd een oplaadpunt binnen handbereik is.

Onderbouwmodules

Deze elektrificatie modules worden onder het blad of in de kabelgoot van de werkplek geplaatst. Het gaat hier voornamelijk om 2, 3 en 4-voudige stekkerdozen of –blokken welke onderling koppelbaar zijn. Deze stekkerdozen zijn te verkrijgen met aansluit- en doorkoppelsnoeren.

Kabelmanagement elektrificatie op de werkplek

Voor een veilige en opgeruimte werkplek: kabelmanagement

Voor een opgeruimd en veilig kantoor is efficiënt kabelmanagement van essentieel belang. Binnen ons uitgebreide aanbod vindt u allerlei handige oplossingen, zoals een cable eater, cable grip elementen, kabelslangen, kabeldoorvoer potjes en kabelbruggen.

Ook advies over elektrificatie?

De Projectinrichter biedt voor alle elektrificatiemodules praktische oplossingen op maat. Wij geven u graag persoonlijk advies over het toepassen van kabelmanagement en het kiezen van een module die past bij uw kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms

Tara Veer

Onze expert voor kabelmanagement

Niels Metzelaar

Onze expert voor kabelmanagement