Concentratiewerkplek om geconcentreerd te werken

Op zoek naar een concentratiewerkplek? De inrichting van de werkvloer en kantoorruimte speelt bij geconcentreerd werken een heel belangrijke rol. Vooral bij de inrichting van open kantoorruimtes en kantoortuinen waar meerdere mensen in één ruimte geconcentreerd werken.

Meerten Castelijns

Vragen over uw concentratiewerkplek?

Bellende of pratende collega’s vormen daarbij vaak de voornaamste bron van afleiding en irritatie. Het rumoer zorgt voor veel geluidsoverlast wat concentreren en volledig de focus kunnen behouden op werken bemoeilijkt.

Er zijn meerdere oplossingen te bedenken om uw kantoorruimte in te richten met een concentratiewerkplek zodat werknemers geconcentreerd kunnen werken en niet afgeleid worden. Denk bijvoorbeeld aan stilteruimtes waar men zich kan terugtrekken wanneer pricvacy en rust gewenst is. Wij geven u graag advies en hebben verschillende mogelijkheden voor een concentratiewerkplek voor u op een rij gezet.

Activiteiten Concentreren

Concentreren op uw telefoongesprek? Belfauteuils bieden privacy om even rustig te bellen.

  • Een belfauteuil wordt gekenmerkt door een hoge rugleuning wat de nodige privacy biedt zodat u zich even aan het zicht kan onttrekken en in alle rust kunt bellen en kan concentreren op uw telefoongesprek.
  • Belfauteuils of belstoelen zijn, naast de inrichting voor een kantoorruimte als concentratiewerkplek, ook zeer geschikt voor de inrichting van een rumoerige wachtruimte, ontvangstruimte, bedrijfsentree, lounge of lobby.
  • Een klein overleg of bespreking met een select gezelschap? Door bijvoorbeeld 3 of 4 belfauteuils tegenover elkaar te zetten creëert u moeiteloos een soort mini vergaderruimte waar u zich volledig kan concentreren op uw gesprekpartners. 
  • Belfauteuils, belstoelen en een akoestische belcel zijn voorzien van stoffering met een akoestische werking waardoor geluidsoverlast door het voeren van telefoongesprekken aanzienlijk beperkt wordt. 
Activiteiten Concentreren in akoestische ruimte

Zonder afleiding werken? Een concentratiewerplek voor ongestoord werken.

  • Een concentratiewerkplekken biedt een oplossing waarbij de gebruiker zich zowel visueel als akoestisch kan terugtrekken en volledig kan concentreren en in alle rust kan werken. 
  • In onze collectie bieden wij verschillende akoestische oplossingen voor de inrichting van een concentratiewerkplek van uw kantoorruimte, van systemen bestaand uit losse akoestische panelen en scheidingswanden die bijvoorbeeld makkelijk en snel tot een bureauopstelling getransformeerd kunnen worden. Denk hier bijvoorbeeld aan een callcenterwerkplek waar het essentieel is voor de concentratie dat geluidsoverlast zo veel mogelijk beperkt wordt en het ook fijn is wanneer er tijdens, soms persoongevoelige, telefoongesprekken enige privacy gewenst is. 

Even helemaal kunnen terugtrekken en in stilte kunnen concentreren op werken of overleg?   

  • Voor opperste concentratie zijn volledig gesloten ruimtes als cabines en speciale containers leverbaar als concentratiewerkplek die in een open kantoorruimte privacy bieden. 
  • Dit is een concentratiewerkplek die u de mogelijkheid biedt om volledig te kunnen onttrekken aan zowel visuele- als geluidsprikkels uit de kantooromgeving.  
  • Deze concentratiewerkplekken zijn geschikt voor zowel de individuele gebruiker als voor een groep gebruikers. 

Wilt u kantoorruimte inrichten met concentratiewerkplekken?

Onze experts adviseren u graag bij het maken van een keuze van het juiste kantoormeubilair bij inrichting van uw concentratiewerkplek op de werkvloer. Onze collectie omvat een ruim aanbod aan akoestisch kantoormeubilair, van akoestische panelen tot akoestische belfauteuils. 

De Projectinrichter voor inrichting van uw concentratiewerkplek op kantoor en werkvloer. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden van inrichting van concentratiewerkplekken en bijpassend akoestische kantoormeubilair te bespreken.

Pieter van Woensel

Vragen over uw concentratiewerkplek?

Nicky Gieskens accountmanager

Vragen over uw concentratiewerkplek?