Ontvangstmeubilair voor elke bedrijfsentree

Bij de (her)inrichting van uw bedrijfspand of kantoor moet de bedrijfsentree zeker niet worden vergeten. Hiervoor is passend ontvangstmeubilair een oplossing. De entree van uw bedrijf wordt vaak als eerste opgemerkt en is daarmee uw visitekaartje. Wanneer u klanten ontvangt in een goed ingerichte ontvangstruimte geeft dat de klant het gevoel dat hij echt welkom is. Dit kan een wachtkamer zijn, een lounge, lobby, welkomsthal of een andere openbare ruimte. 

Cas Noten

Vragen over ontvangstmeubilair?

Voor de inrichting van elke bedrijfsentree of ontvangstruimte het juiste ontvangstmeubilair

De ene bedrijfsentree is de andere niet. Bij een wachtkamer van de huisarts of tandarts kan privacy gewenst zijn. Hiervoor zijn banken of stoelen ontworpen die de juiste afstand hebben tot andere patiënten en de gewenste privacy bieden in de ontvangstruimte.
In veel bedrijven werken receptionisten om de klant te verwelkomen. Dit doen ze doorgaans aan een balie. Ook voor receptiemeubilair, maatwerkbalies en overig ontvangstmeubilair kunt u bij ons terecht. 
Kortom: er zijn vele variaties mogelijk in ontvangstmeubilair. We zetten ze graag voor u op een rij:

Activiteiten Ontvangen

Welke rol heeft ontvangstmeubilair in de hospitality branche?

  • De eerste indruk bij aankomst is niet allesbepalend maar wel enorm belangrijk! Zowel exterieur, interieur als de ontvangst bij de receptie blijkt een grotere impact te hebben dan vaak wordt gedacht.
  • Het design, de ruimte en de kleuren van het toepgepaste ontvangstmeubilair zorgen voor de juiste sfeer.
  • Natuurlijke elementen als hout, groen en licht zijn niet alleen een design trend, onderzoek leert ons dat het positief van invloed is op de gemoedstoestand van bezoekers. Het vermindert stress en binnenkomst in deze omgeving zorgt voor een positieve indruk bij de klant. De Projectinrichter heeft hier pasend ontvangstmeubilair voor.
  • In een hotellobby of lounge zijn comfortabele zitjes met zitmeubelen de trend. Hotelgasten lezen een krant, nemen een kopje koffie en kijken nog snel even op hun telefoon. Stoelen of banken met oplaadmogelijkheden voor de diverse elektronische devices als ontvangstmeubilair bieden daar een oplossing voor.
  • Onder de hospitality branche verstaan we de bedrijfstak die zich bezighoudt met het ontvangsen van gasten, zoals hotels, restaurants, cafés, congreswezen etc.
Activiteiten Ontvangen met ontvangstmeubilair

De bedrijfsentree is pas echt af met accessoires. Welke heeft u nodig?

Bij het inrichten van de entree van uw bedrijf kleden over ontvangstmeubilair zoals accessoires de ruimte verder aan. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de volgende items:

  • Een kapstok, voor het netjes en overzichtelijk ophangen van jassen. Er zijn garderobes met haken of met kledinghangers en kledingrekken die daarnaast de mogelijkheid bieden om paraplu’s neer te zetten.  
  • Verlichting, design lampen in verschillende stijlen en soorten. Zo is in een klassieke ontvangstruimte bij de dokter of in publieke ruimtes als een welkomsthal op een luchthaven, functionele verlichting gewenst zodat men een tijdschrift kan lezen en ruimtes goed verlicht zijn. Terwijl in een moderne ontvangstruimte als een hotellobby of lounge zeer waarschijnlijk meer een huiselijke sfeer gewenst is en een mooie staande lamp of tafellamp beter tot haar recht komt.
  • Een mooi karpet. Een vloerkleed biedt de mogelijkheid om, naast het toevoegen van een warme sfeer en welkom, een echt karakter aan het interieur van de ontvangstruimte te geven. Dit kan door bijvoorbeeld de kleuren van het bedrijfslogo te gebruiken.

Wilt u ook de entree van uw bedrijf inrichten met ontvangstmeubilair?

Uw gewenste bedrijfsuitstraling vertalen wij naar bijpassende zitmeubelen, verlichting, kapstokken en balies en overig entreemeubilair. Tevens biedt onze ruime collectie aan kantoormeubilair een groot aanbod aan wachtbanken, ontvangstmeubilair en wachtkamer meubilair van verschillende merken, in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden van ontvangstmeubilair te bespreken.

Cas Noten

Vragen over ontvangstmeubilair?

Meerten Castelijns

Vragen over ontvangstmeubilair?