Kobe

Kobe is een authentiek Nederlands interieur mode merk met een eigentijds handschrift en unieke persoonlijkheid, zorgvuldig ontwikkeld door onze eigen Kobe Design Studio in het hoofdkantoor in Valkenswaard. Creatieve passie stuwt het Kobe Design Team in het ontwerp proces. Mode en interieur trends worden gespot en vormen met traditionele thema’s de belangrijkste inspiratie bronnen. Kleur en design krijgen eerst vorm, daarna wordt gezocht naar innovatieve garens en productie technieken.

Lees meer

1 / 1

Er ontstaat een gordijnstof constructie die moet voldoen aan hoge normen op gebied van kwaliteit, prestatie, duurzaamheid en relevantie. Als aan deze voorwaarden is voldaan is een nieuwe Kobe gordijnstof geboren, een stof met het kenmerkende Kobe karakter. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. De producten van Kobe worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over de raamdecoratiemogelijkheden van Kobe. Bezoek één van onze showroomvestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Series