Looops

Looops inspireert en moedigt bedrijven aan om een circulaire kantoorinrichting te kiezen. Gebruikt kantoormeubilair dient als grondstof voor een nieuwe, duurzame kantoorinrichting; alles wordt dus hergebruikt. Met dit merk richt u uw werkomgeving niet alleen op een stijlvolle manier in, maar ook nog eens duurzaam en functioneel. ‘Zo maken we samen de cirkel rond’.

Lees meer

Een volledig circulaire kantoorinrichting

Eén van de doelen van het kabinet is om de Nederlandse economie in 2050 zo circulair mogelijk te hebben gemaakt. Looops draagt daar met haar assortiment enorm aan bij. Alle meubels en accessoires hebben al een ronde meegedraaid, maar het gaat hier absoluut niet om tweedehands items. Looops vindt het wel zonde om meubels weg te gooien en weet van oud materiaal prachtige nieuwe dingen te maken. Dat is dan ook wat zij doet - en waarmee zij andere bedrijven hoopt te inspireren.

Assortiment van Looops

  • Zitmeubelen
  • Bureaus
  • Kasten
  • Tafels
  • Akoestische vergaderruimte
  • Geluiddempende scheidingswanden
  • Accessoires

Over Looops

Looops heeft als missie om bedrijven te inspireren, ontzorgen en faciliteren. Daarvoor zoekt het de meest groene oplossing op het gebied van produceren. Dat betekent dat er zoveel mogelijk lokaal gewerkt wordt en dat de CO2 uitstoot zoveel mogelijk gereduceerd wordt. Samenwerkingen vinden ook alleen plaats met duurzame bedrijven en merken. Er wordt ook gedacht aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; sociale werkplaatsen en taakstraffers kunnen bij Looops aan de gang. Hierdoor ontstaat social return; een win-winsituatie voor iedereen.

Bomen planten met Ripple Africa

Voor elke €100 die besteed wordt aan Looops, worden er via organisatie Ripple Africa 3 bomen geplant. Omdat ontbossing een van de grote oorzaken is van alle klimaatproblemen op aarde, is bomen planten heel belangrijk. Looops creëert op die manier nieuwe kansen voor meubels, maar ook voor mensen én voor de planeet.

Series