HomeLouis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsen is een internationale fabrikant van verlichting. Middels nauwe samenwerking met architecten gedurende vele jaren brengt Poulsen architecturale sfeerverlichting op de markt. Licht heeft invloed op de gezondheid en welzijn van uw werknemers. Een goed verlichte werkplek zorgt voor minder ziekteverzuim en betere productiviteit. 
Gebrek aan de juiste hoeveelheid licht heeft negatieve invloed op de geheugenfunctie van de werknemers en het concentratievermogen. Met de verlichting van Louis Poulsen brengt u sfeer en inspiratie in uw kantoor. 

Lees meer

1 / 1

De oprichting en de ontwerpers van Louis Poulsen 

Dit Deense merk is opgericht in 1874. Door middel van vakmanschap probeert het merk de verlichting op zo’n manier te maken, dat het het daglicht volgt en ondersteund. Dit wordt samen met diverse ontwerpers gedaan, waaronder Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell. Maar ook ontwerper Vilhelm Lauritzen heeft lampen ontworpen voor dit merk, De Projectinrichter heeft enkele producten van hem in het assortiment. 

Het assortiment van Poulsen 

  • Hanglampen 
  • Tafellampen 
  • Vloerlampen 
  • Wandlampen 

Creëer sfeer met Louis Poulsen verlichting 

Niet alleen wordt het geheugen op een positieve manier door licht beïnvloed, ook wordt er sfeer gecreëerd op de werkvloer. Dit heeft mede te maken met de unieke vormen waarover de lampen van dit merk beschikken. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een item met een vrolijke of juist lichte kleur.  

Meer informatie en/of vragen? 

Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over de collecties van Louis Poulsen. Bezoek één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam of neem contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Series