HomeLundbergs Möbler

Lundbergs Möbler

Sinds 1945 is Lundbergs Möbler een gerenommeerd Zweedse meubelfabrikant van hoogwaardige houten design tafels en stoelen die de tand destijds overleven. Oude ambachten en innovatieve productieprocessen worden gecombineerd bij het ontwerpen. Dit familiebedrijf is inmiddels al Toepasbaar voor vele omgevingen, zoals in de horeca, zorgsector, publieke ruimtes en kantoren.  

Lees meer

1 / 1

Design & Kwaliteit bij Lundbergs Möbler 

Kenmerkend en uniek in de markt is dat alle Lundbergs tafels rolstoelvriendelijk zijn en de tafelbladen zijn voorzien van een extra dikke fineerlaag wat ze schuurbaar maakt en resulteert in een duurzame kwaliteit. Daarnaast worden er voor de productie van de collecties alleen goede grondstoffen en duurzame materialen gebruikt. Het meest gebruikte materiaal van Lundberg is hout. Dit hout wordt verzameld uit lokale bossen rond Tibro (waar de fabriek van dit merk gevestigd is). Doordat hier sinds het begin mee gewerkt wordt, weet het bedrijf precies hoe hout gebruikt kan worden en wat de mogelijkheden zijn.  

Verder wordt er gewerkt met moderne technologieën die ervoor zorgen dat het meubel goed functioneert voor de gebruiker. Er wordt daarbij ook nog steeds gebruik gemaakt van handwerk indien dit nodig is.  

Milieubewust met Lundbergs Möbler 

  • Dit meubelmerk koopt materiaal in uit Noord-Europa, waardoor er een kort transportproces is.  
  • Tegenwoordig doet het merk er van alles aan om de uitstoot in de lucht te verminderen. Waar dit voorheen op zo’n 15 ton per jaar lag, is dit nu gezakt naar ongeveer 800kg per jaar.  
  • De meubelen zijn slijtvast en gemaakt van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze dus duurzaam. 

Series