Menu

Menu is een Deens meubeldesignbedrijf opgericht in 1976. Door samen te werken met een aantal van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld, leveren zij een hoogwaardig ontwerp met een frisse Scandinavische uitstraling. Bij Menu furniture hebben ze een passie voor design, nieuwe materialen en slimme details, en we dromen erover om een verschil te maken. Dit is goed terug te zien in de ontworpen producten zoals de diverse stoelen, banken en verlichtingselementen. 

Lees meer

1 / 1

Menu furniture: werken met getalenteerde designers 

Ze werken strategisch met innovatieve producten. Ze zijn geobsedeerd door slimme oplossingen en functionele details. Menu Furniture heeft het geluk om samen te werken met een aantal van de beste ontwerpers ter wereld en ze zorgen ervoor dat een nieuw Menu-product altijd een nieuwe functie, een nieuw materiaal of een nieuwe productiemethode heeft. Omdat dat de originaliteit is die het tot een echt Menu-product maakt. 

Het assortiment van Menu meubels

  • Stoelen 
  • Banken 
  • Barkrukken 
  • Fauteuils 
  • Hanglampen 
  • Wandlampen 
  • Bureaulampen 

Ze werken hard aan het vinden van nieuwe partners in ontwikkelingslanden over de hele wereld. Lokale fabrieken of kleine privé-samenwerkingsverbanden waar ze goede producten van hoge kwaliteit kunnen produceren en tegelijkertijd de mensen die betrokken zijn bij de productie van een betere economische basis voorzien. 

Meer info over Menu? 

Wilt u meer informatie over de meubelcollectie van Menu, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen om de neubels te zien van Menu. 

Series