mFLOR

mFLOR designvloeren zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren echter met het comfort, onderhouds-/gebruiksgemakken van een PVC-vloer. Vloeren met mooie dessins vervaardigd van de zuiverste kwaliteit PVC.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • PVC- stroken

Over mFlor

Het merk mFlor kiest ervoor om duurzame en veilige vloeren te ontwerpen. Die goed zijn voor zowel de individu als voor het milieu. Daarbij worden natuur-echte producten gemaakt van de hoogste kwaliteit.  Dit zorgt voor een natuurlijke ambiance in uw ruimtes. Waarbij de vloeren niet van echt natuursteen of hout onderscheiden wordt.

mFlor produceert vloeren die goed te onderhouden zijn en daardoor lang  meegaan. De vloeren zijn een duurzame en veilige keuze voor het milieu.

Gezond binnenklimaat

Omdat wij onze dagen veel binnen doorbrengen is het van belang om een gezond binnenklimaat te creeren. De vloeren van mFlor dragen hierbij aan, waarbij er geen hoofdpijn of vervelende geuren vrijkomen.

De vloeren voldoen aan de strenge veiligheidsnormen. Zodoende zijn alle mFlor producten gecertificeerd met het ‘Eurofins Indoor Air Comfort Gold’.

Hygiëne

De beschermende toplaag van mFLOR vloeren weren huisstofmijt en andere allergenen. De vloer is waterbestendig, makkelijk in onderhoud en schoonmaak waardoor agressieve schoonmaakmiddelen niet nodig zijn.

Akoestiek

In tegenstelling tot kille materialen zoals natuursteen en tegels, geven onze designvloeren een comfortabel gevoel aan de voeten. mFLOR vloeren dragen bij aan het dempen en absorberen van loopgeluid. Het veerkrachtige materiaal biedt een aangename akoestiek en een prettige temperatuurbeleving. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor vloerverwarming - en verkoeling. Dat maakt het verschil in elke ruimte.

Meer weten? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het assortiment van mFlor of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series