Milliken

Milliken Carpet is één van 's werelds grootste fabrikanten van hoogwaardige vloerbedekking voor de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit exclusieve tapijttegels en luxe vinyl tegels die opvallen door hun mooie kleuren, verfijnde structuren en unieke patronen. Milliken vloerbedekking is een uitermate geschikte keuze voor kantoren, overheidsgebouwen, luchthavens en allerlei openbare ruimtes als scholen, ziekenhuizen, winkels et cetera.

Lees meer

1 / 1

Eigenschappen van Milliken vloerbedekking

  • Verbeterd de akoestiek.
  • Tijdloos design.
  • Oneindig veel kleuren, structuren en patronen.
  • Hoog loopcomfort.
  • Draagt bij aan een gezonde binnenluchtkwaliteit.
  • Duurzaam en circulair.
  • Garantie van minimaal 12 jaar tot 15 jaar.

Akoestiek

Uniek is dat Milliken vloerbedekking voorzien is van een eigen gepatenteerde akoestische backing. Hiermee wordt geluidshinder van contactgeluid met maar liefst 30 – 37 dB vermindert! Ideaal voor op kantoor of voor welke ander ruimte dan ook die intensief gebruikt wordt en geluiddempende vloerbedekking gewenst is.

Luxe vinyl tegels

Milliken biedt naast tapijttegels ook een collectie Luxury Vinyl Tiles (LVT), Milliken Freelay. Deze loose lay vinyltegels in zijn beschikbaar in 2 formaten stroken en zijn uitgevoerd in natuurgetrouwe hout- en steenstructuur en in een realistische geweven structuur. De collectie is ontworpen zodat u in één ruimte Milliken vinyl tegels met Milliken tapijttegels (naadloos) kunt combineren voor een unieke en inspirerende vloer!

Duurzame vloeren

Milliken vloerbedekking is naast mooi ook duurzaam. Bij de productie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van gerecycled materiaal en is verspilling uit den boze. Voor haar circulaire eigenschappen en duurzaamheid beschikken de vloeren over een EPD certificaat, Environmental Product Declaration.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Milliken vloer?

De Projectinrichter denkt graag met u mee. Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op en bel ons op telefoonnummer 088 650 1234. Wij geven u graag vakkundig advies.
Ook bent u tijdens kantooruren, op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur t/m 17.00 uur, welkom in één van onze drie showrooms in Purmerend, Rotterdam of Bergeijk om de vloerbedekking van Milliken te komen zien en te voelen.

Series