HomeMoooi Carpets

Moooi Carpets

Moooi Carpets is een mooie en uitgebreide collectie kleurrijke design tapijten, luxe vloerkleden en karpetten van Nederlandse bodem voor een verrassend aantrekkelijke prijs! 

Lees meer

1 / 1

Begin 2015 is het Dutch designmerk in vloerkleden opgericht in aanvulling op het succesvolle design meubelmerk Moooi. De eigenaar en oprichter van het merk is de Nederlandse topontwerper Marcel Wanders die grote naamsbekendheid geniet voor zijn stijlvolle ontwerpen die wereldwijd tentoongesteld worden en op verschillende locaties te bewonderen zijn. 
Vloerkleden en karpetten van Moooi Carpets zijn oogverblindend mooi en verrijken elke ruimte met luxe, exclusiviteit en comfort!

Moooi Carpets en top designers

Voor het ontwerp van de collectie indrukwekkende tapijten is er samengewerkt met alleen de beste en meest gerenommeerde top designers, uit binnen- en buitenland. Hieronder enkele grote namen van Nederlandse top designers waarvan vloerkleden verkrijgbaar zijn bij De Projectinrichter ; 

  • Marcel Wanders – vloerkleed Eden Queen, Fool’s Paradise en Delft Blue
  • Edward van Vliet – vloerkleed Garden of Eden, Celestial en Diamond Tree
  • Bertjan Pot – vloerkleden Magic Markers

En ook internationaal gevestigde designers als; 

  • Designershuis Maison Christian Lacroix – vloerkleden Malmaison
  • Ontwerpstudio Front Design – vloerkleed Scribble
  • Ontwerper Neal Peterson – vloerkleden Urban Mandalas

Dit zijn slechts enkele namen van grote namen die de grote diversiteit van de Moooi Carpets collectie verklaart. Zeker is dat elk van deze top designers duidelijk zijn eigen stijl en kenmerken heeft wat zich heeft laten vertalen in een unieke en bonte verzameling aan mooie design tapijten van ongekende kwaliteit. 

Moooi Carpets digitaal geprint voor haarfijne afbeelding

De tapijten zijn sterk en vallen onder de hoogste gebruiksklasse, CL-33. Hierdoor kunnen ze gerust worden toegepast in zware projecten en voor allerlei zakelijke toepassingen. Doordat de kleurrijke ontwerpen met de meest geavanceerde techniek digitaal op de vloerkleden en karpetten zijn geprint hoeft u er niet voor te vrezen dat de kleuren van uw Moooi tapijt zullen vervagen, zèlfs niet bij langdurig en intensief gebruik. Daarnaast bieden zowel de Moooi vloerkleden als Moooi karpetten ook een akoestische oplossing doordat ze alle geluiden uit de omgeving goed absorberen. 

Overal en in iedere ruimte toepasbaar

Vloerkleden en karpetten uit de Moooi Carpets collectie zijn zeer breed toepasbaar en staan mooi in ieder kantoor, showroom, restaurant, overheidsgebouw, hotel of elke openbare ruimte. De tapijtcollectie is zo divers dat er voor elke stijl en smaak volop keuze is. Eén ding is zeker, een vloerkleed of karpet van Moooi Carpets is niet enkel een eye-catcher maar maakt een blikvanger van uw hele interieur! 
 

Series