Nauta

Nauta is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in mechanische beveiliging. Als groothandelaar en importeur van onder andere hang- en sluitwerk, sleutelmachines, sleutels en sleuteltoebehoren, meubel- en inbouwkluizen, sleutelkasten en geldkisten neemt Nauta brandkasten een toonaangevende positie in. 

Lees meer

1 / 1

De geschiedenis van Nauta 

Het begon allemaal in 1963. Sijne Nauta richtte dit bedrijf in eerste instantie op als zelfstandig ondernemer in Gouda. Hij had geen magazijn, alles wat hij had, verkocht hij. Langzaamaan groeide het bedrijf uit tot een familiebedrijf en tegenwoordig heeft Nauta ongeveer 150 medewerkers in dienst. Ook het assortiment is in de loop der jaren uitgebreid. Het bedrijf staat bekend om de zogeheten ‘personal touch’.  

Nauta Group 

Nauta Group opereert niet alleen in Nederland, maar is ook in België actief. De Nauta Group bestaat uit Nauta BV en Nauta Security Storage BV. Daarnaast heeft het bedrijf ook een aantal certificaten en keurmerken, zoals:  

  • ECB-S 
  • Vereniging Geld- en Waardeberging 
  • Belgosafe 
  • SKG-IKOB 
  • SBB 

Meer over Nauta 

Wilt u meer informatie over Nauta kluizen en brandkasten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Ook kunt u langskomen bij één van onze showrooms. Onze experts voorzien u graag van advies op maat.  

Series