'Totaalconcept' centraal bij deprojectinrichter

deprojectinrichter heeft vanaf nu een nieuwe uitstraling

Het was tijd voor een opfrisser. Maar niet alleen de huisstijl van deprojectinrichter is gewijzigd. Achter de schermen is het bedrijf al een tijd aan het evolueren van productverkoper naar totaalinrichter. Wat betekent dat precies? 

Bij de deprojectinrichter begrijpen we dat een goede werkomgeving méér is dan alleen een stoel om op te zitten of een tapijt om op te lopen. Zowel werkgevers als werknemers stellen andere eisen aan hun werkomgeving dan voorheen. Een werkruimte moet nu bijvoorbeeld ook aantrekkelijk zijn, evenals duurzaam. En het moet een plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten en ruimte hebben om even tot rust te komen. Allemaal met het doel betrokken en gemotiveerd te blijven en zo optimaal te kunnen presteren. Daarom richt deprojectinrichter zich niet meer alleen op de producten, maar vooral op de inrichting van de totale werkomgeving. Door samen met u te kijken naar wat de werknemer, maar óók de werkgever nodig heeft en belangrijk vindt. 

Ook naderhand de beste service

En zodra uw nieuwe werkomgeving geleverd en gemonteerd is zorgen we dat het goed onderhouden blijft. We spreken zelfs bij aankoop alvast een retourdatum met u af, zodat we samen kunnen zorgen voor de meest duurzame werkwijze. 

Wanneer u toe bent aan een update van uw werkomgeving maar de producten nog makkelijk een tweede leven kunnen krijgen zorgen wij voor een nieuwe bestemming. Want ook op het gebied van hergebruik en circulariteit zetten wij onze kennis graag in!

Samen voor de beste werkomgeving.
Nu én later.

Rimmer over de nieuwe uitstraling

Rimmer over de nieuwe uitstraling

"We werken samen met interieurarchitecten, projectmanagementbureaus, interieurbouwers en productleveranciers om u als klant te helpen aan die beste werkomgeving. Wij zijn échte vakidioten als het gaat om invulling geven aan een ontwerp van een interieurarchitect. We weten alles over ergonomie, hybride werken, akoestiek, bekabeling en materialen."

Rimmer StumpelAmbassadeur