Nimbus

Nimbus was het allereerste bedrijf dat met LED-technologie ging werken. De Nimbus-groep is een producent van verlichting en in 1988 door de architect Dietrich Brennenstuhl opgericht. Het bedrijf heeft sinds 2006 ongeveer 10.000 energiezuinige LED-projecten gerealiseerd. Dat is nog eens duurzaam! Het spectrum strekt zich uit van het aanpassen van verlichting in artsenpraktijken, scholen en bestuurskamers tot het hoofdkantoor van Unilever in Hamburg, het hoofdkantoor van ADAC in München en het hoofdkantoor van de WTO in Geneve.
Sinds 2016 ontwikkelt Nimbus draadloze verlichting dat beschikbaar is wanneer en waar dat nodig is. Met hun topkwaliteit, aantrekkelijk design passen de lichtgewicht en moeiteloos oplaadbare armaturen perfect in de filosofie van het bedrijf.

Lees meer

1 / 1

Akoestische verlichting

Naast verlichting maakt Nimbus ook akoestische panelen waarin verlichting is verwerkt. Deze panelen zijn uiteraard grondig getest op hun akoestische waarden en bieden zo oplossingen voor onrustige ruimtes in combinatie met licht. Best of both worlds! Beide elementen zijn onmisbaar op de werkplek of in een vergaderruimte. Wanneer je ongestoord wilt werken bieden akoestische producten een oplossing en goed werklicht is ook erg fijn, daarom zijn de akoestische panelen met verlichting een perfecte combinatie.

Assortiment Nimbus

  • Verlichting
  • Akoestische oplossingen: panelen met verlichting

Meer info over Nimbus?

Wilt u meer informatie over Nimbus verlichting en akoestische oplossingen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Nimbus producten bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend.

Series