Nuura

Bij Nuura slaagt u direct als het gaat om stijlvolle verlichting. Of het nu gaat om een stoere hanglamp, design wandlampen of een tijdloze bureaulamp.  

De collecties van Nuura zijn ontworpen met inspiratie van de Scandinavische designtraditie, gebaseerd op eenvoud en respect voor natuur en milieu.

Lees meer

1 / 1

Bovendien heeft Nuura een brede collectie aan lampen die onder dezelfde familie vallen. Zo kunt u uw ruimte in dezelfde stijl inrichten en de hanglamp, tafellamp, wandlamp en staande lamp toepassen. Wist u dat dit rust en herkenning geeft?
Door delicaat design te combineren met nieuwe technologie en zorgvuldig gekozen materialen van hoge kwaliteit, streven ze er bij Nuura naar om unieke kwaliteitsverlichting te creëren die een positieve invloed op ons welzijn heeft.  

Goede verlichting voor een fijne werksfeer 

Onderzoek toont aan dat licht een grote impact heeft op ons welzijn dan u wellicht zou denken. Licht heeft niet alleen invloed op onze stemming en gezondheid, maar ook de productiviteit. Het beïnvloedt ook onze hartslag en lichaamstemperatuur. Daarom is het belangrijk om op de werkplek goede verlichting te hebben. Hiervoor adviseert De Projectinrichter om een goed lichtplan te laten opstellen, zodat elke ruimte de juiste hoeveelheid licht heeft. Dit kan functioneel licht en sfeerverlichting zijn. 

Ook voor in de horeca 

De collectie van Nuura is ook uitermate geschikt voor in de horeca. Zo zijn uw hotelgangen mooi te verlichten met de wandlampen en in de hotellobby en in het restaurant passen mooi de plafond- of hanglampen. Zo ziet ue maar, u kunt vele kanten op met de verlichting van Nuura. 

Nuura collectie 

De collectie van Nuura bestaat uit: 

  • Hanglampen 
  • Plafondlampen 
  • Tafellampen | bureaulampen  
  • Wandlampen en 
  • Vloerlampen | Staande lampen 

Meer informatie over Nuura? 

Wilt u meer informatie over de verlichtingsmogelijkheden van Nuura of wilt u een lichtplan voor uw inrichting? Neem dan contact op met onze experts.

Series