HomeObject Carpet

Object Carpet

Object Carpet is een Duits tapijtmerk, Made in Germany, dat staat voor zachte vloerbedekking van topkwaliteit! Inmiddels bestaat de tapijtfabrikant al meer dan 40 jaar en heeft wereldwijd naam verworven als projecttapijt voor het hoge segment en de high-end projectmarkt. Het assortiment bestaat uit luxe tapijttegels en kamerbreed tapijt die zich onderscheiden door unieke dessins, mooie kleuren en hoogwaardig materiaalgebruik. Daarnaast zijn op maat gemaakte vloerkleden en karpetten ook altijd mogelijk.

Lees meer

1 / 1

Zowel de productie als het ontwerp van de tapijten vindt plaats onder één dak. Het voordeel hiervan is dat het productieproces nauwlettend opgevolgd kan worden. Hierdoor is de hoge standaard voor Made in Germany gewaarborgd en bent u verzekerd van een projecttapijt van hoogwaardige kwaliteit.

Bij elke nieuwe collectie wordt ingespeeld op de actuele trends op gebied van kantoorinrichting en -interieur. Dit is terug te zien in de kleuren maar ook in de speciale dessins en patronen. Object Carpet tapijt leent zich daarom uitstekend om accenten toe te voegen in specifieke zones of ruimtes van elk gebouw, kantoor of openbare ruimte. Hierdoor creeërt u moeiteloos inspirerende ruimtes om in te werken of te verblijven. Dat kan gaan om een vergaderruimte maar ook om een ontvangstruimte van een kantoor of bijvoorbeeld een hotel.

Eigenschappen Object Carpet tapijt

  • Altijd actueel, speelt in op de huidige trends.
  • Hoge kwaliteit, Made in Germany.
  • Luxe en rijke uitstraling.
  • Robuust en slijtvast, met een lange levensduur.
  • Duurzaam en veilig. 
  • Beschikbaar in tapijttegels, kamerbreed tapijt en op maat gemaakte vloerkleden en karpetten.
  • Oneindig veel kleuren en patronen.

Duurzaamheid

Al de vloerbedekking van Object Carpet is, onder andere, gecertificeerd met het internationale duurzaamheidskeurmerk “Blaue Engel” en “GUT” label. Hierdoor beschermen de tapijten aantoonbaar het milieu en klimaat en bevestigen hun duurzaamheid. Daarnaast beschikken alle tapijten over een EPD (= Environmental Product Declaration). Hèt duurzaamheidslabel dat zeer gedetailleerd de duurzaamheid van elk afzonderlijk tapijt bevestigd.

Gezond binnenklimaat

De tapijten beschikken over een hoge akoestische waarde en hoog vermogen om fijnstof vast te houden Twee belangrijke factoren voor een gezond binnenklimaat op de werkplek, werkvoer of in een gebouw. Daarnaast zijn alle Object Carpet tapijttegels voorzien van een WELLTEX backing, een gezonde tapijtrug die vrijwel geen schadelijke stoffen en geur uitstoot. Deze is vrij van bitumen, latex, PVC en bevat geen chemische ziekteverwerkers.

Awards

Object Carpet heeft vele prestigieuze awards op haar naam staan. Waaronder de Green Product Award 2019 en de Red Dot Award 2019. Beide prijzen zijn toegekend voor de duurzaamheid van de WELLTEX backing.

Series