Objectflor

 

Bij het ontwerpen van projectvloeren laat Objectflor niets te wensen over. Het merk staat bekend om zijn prachtige en innovatieve vloerontwerpen. Objectflor is een van de grootste aanbieders in Europa op het gebied van elastische vloeren, waaronder LVT Design Flooring, Technical Vinyl Flooring en Rubber Flooring van hoogwaardige kwaliteit.

Met 10 unieke collecties, een breed scala aan onderscheidende uitvoeringen en 829 kleuren om elke denkbare stijl te complementeren, biedt Objectflor projectvloeren van uitmuntende kwaliteit.

Lees meer

Geschiedenis

Objectflor werd in 1989 opgericht door Eberhard Lots en Rolf Heinrich, twee verkopers met specialistische ervaring over vloeren. In 1996 neemt het internationale bedrijf Halstead het bedrijf over waar Eberhard Lotz samen met Mark Halstead voor de huidige vorm van Objectflor zorgde.

Assortiment

  • Vinyl vloeren
  • Pvc-vloeren
  • Pvc-tegels
  • Pvc-planken

Duurzaamheid

De vloerbedekkingen van Objectflor gaan jarenlang mee. Als deze vloeren vervangen worden, kan het materiaal worden teruggebracht en herbruikt voor de maak van nieuwe vloeren. Als lid van de AGPU hebben zij grote investeringen gedaan om dit recycling traject op te zetten.

Gezonde materialen

Omdat wij 80 tot 90 % van ons leven in gesloten ruimten doorbrengen en de binnenlucht inademen kan de verontreinigede stoffen van verschillende materialen zich ophopen. Daarom hebben de EXPONA-vloeren van Objectfor het zegel "Indoor Air Comfort Gold" dat alleen toegekend wordt aan producten die onder alle gespecificeerde VOC-emissiegrenswaarden blijven en zo de beste binnenlucht garanderen.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de vloeren van het merk Objectflor? Neem dan contact met ons op voor advies van onze deskundigen of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.   

Series