Ondervloeren

Gladde ondervloeren voor een perfect resultaat

Harry Buscher

Onze expert over projectstoffering

Ondervloeren egaliseren van ondergrond

Het gebruik van ondervloeren bij vloerbedekking is een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van het eindresultaat bij vloeren. Of het nu een harde of zachte vloerbedekking is het maakt niet uit. 

 In het algemeen zijn de voordelen van een ondervloer: 

Bij gebruik op kantoor zijn de akoestische eigenschappen zeer belangrijk. Veelal worden de moderne tapijttegels voorzien van een akoestische backing.  

Het egaliseren van ondergronden  

Voor het plaatsen van de verschillende vloerbedekkingen die De Projectinrichter aanbiedt, is een goede ondergrond van groot belang. De ondergronden dienen volledig vlak en egaal te zijn. Voor de meeste harde elastische vloerbedekkingen zoals linoleum, marmoleum, vinyl, rubber vloeren en pvc-vloeren is het daarom noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt. Anders ziet u elke oneffenheid, hoe klein dan ook. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie.   

Bij het egaliseren van de ondergrond moet u rekening houden met het type ondergrond. Voor een hout, gips gebonden of steenachtige ondergrond is een ander egalisatiemiddel nodig om een strakke, gladde egale ondergrond te realiseren.   

Wij komen daarom altijd van tevoren langs om de ondergrond te beoordelen en te bepalen met welke producten wij de vloer gaan egaliseren om een optimaal resultaat te behalen.   

Verschillende soorten ondervloeren  

Zodra de ondergrond geëgaliseerd is, kunt u verschillende ondervloeren laten leggen, zoals isolerende of geluiddempende ondervloeren.  

Welke u kiest is afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen.  

Het juiste adres voor het realiseren van een perfect eindresultaat  

De Projectinrichter heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van harde en zachte vloeren Wij adviseren u graag, welke ondervloer het beste geschikt is bij de gekozen vloerbedekking. Hierna krijgt u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor levering en leggen. Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms voor persoonlijk advies over ondervloeren. 

DLW Scala 100 PUR Wood Luxury Vinyl vloerbedekking sfeerfoto