Popupspace

Popupspace is een eigenwijs Nederlands merk van slim ontworpen producten die efficiënt - of gewoon anders - gebruik maken van ruimte. De eerste productlijn van Popupspace, de Office-in-a-Box, is een serie instant ontmoetings- en werkruimten die het mogelijk maken om in onze hedendaagse vaak open kantooromgevingen rust te vinden en je beter te kunnen concentreren zonder last te krijgen van geluiden van buitenaf. Zet ze neer in een ruimte en u heeft direct een overleg- of werkruimte tot uw beschikking, zonder muren te hoeven bouwen of een hele verbouwing in te plannen. Hoe makkelijk is dat?

Lees meer

1 / 1

Het merk heeft zichzelf ten doel gesteld het kantoorleven voor zoveel mogelijk mensen te verbeteren. Dit doen ze door producten te ontwikkelen die afleiding verminderen, ruimte herverdelen, akoestiek verbeteren, meer rust brengen en een betere concentratie mogelijk maken.  

Kenmerken van de Popupspace akoestische ruimtes

  • De Popupspace Office-in-a-Box is een ideale oplossing voor het snel realiseren van extra ruimte in een ruimte, zonder een verbouwing.  
  • De box is bovendien erg flexibel, want ze zijn makkelijk te verplaatsen of verhuizen.  
  • Een belangrijk aspect van Popupspace producten is dat ze zijn gemaakt van duurzame materialen.  
  • Ze verbeteren zo niet alleen de atmosfeer en het welzijn in kantoor- en andere werkomgevingen, maar worden ook nog met een goed gevoel geproduceerd. 

Meer informatie over Popupspace? 

Wilt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren en meer informatie over werkplekken van Popupspace? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234. Uiteraard kunt u ook Popupspace meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen. In Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. 

Series