HomeProject Floors

Project Floors

Project Floors is een toonaangevend leverancier van vloerbedekkingen. De vloerbedekking is gemaakt van vinyl en zijn authentieke reproducties van hout, steen en keramiek. De vloerplanken - en tegels hebben een zorgvuldig geselecteerde oppervlakte structuur waardoor de vloer er echt realistisch uit ziet. Project Floors biedt ruim 200 dessins waarmee ieder een eigen vloer kan creëren.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Vinyl planken
  • Vinyl tegels
  • Click plinten

Geschiedenis

Project Floors is gevestigd in de Duitse stad Hürth in Keulen. Zij verzorgen producten van hoge kwaliteit sinds 1999. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit, design en service.

Project Floors streeft naar perfectie op alle gebieden en kijkt kritisch naar zijn werk. De mindset is dat niets zo goed is dat het niet verbetert kan worden. Hierdoor werken zij elke dag aan hunzelf en nemen zij hun bedrijfsprincipes als maatstaf voor hun acties in het bedrijf en in de markt.

Duurzaamheid

Milieubescherming en duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen voor Project Floors. Daarom zijn alle productieplaatsen gecertificeerd volgens de ISO 14001 milieubescherming standaard. Project Floors checkt regelmatig of de vloeren voldoen aan Indoor Air Comfort Gold standaard.

Project Floors beschermt het klimaat door het compenseren van CO2-emissies bij het transporteren van goederen nar de klant. Daarnaast gebruiken zij een zonnestroominstallatie voor een groot deel van productie van de vinyl vloeren.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het merk Project Floors of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series