Prooff

Prooff heeft Activity Based Working als inspiratie. Het meubelmerk is gericht op de veranderende werkplekken. Prooff werkt samen met diverse designers en creëert hierdoor een breed assortiment aan meubilair. De meubelen zijn in principe altijd modulair en vaak ook multifunctioneel. Het merk gelooft dat wanneer men de juiste tools ontvangt, het positief uitpakt voor de (werk)sfeer. Hierdoor kunt ook u prettig en succesvoller werken.  

Lees meer

1 / 1

Prooff designmeubelen 

Het meubelmerk Prooff is van origine Nederlands. Prooff meubelen heeft een team van slechts 3 mensen: Leo Schouten, Peter Huisman en Esther Kerkmans. Daarnaast wordt er uiteraard veel samengewerkt met designers van buitenaf (zowel uit binnen- en buitenland), zoals Bert Masselus, Léon de Lange, UNStudio, AXIA Design en Studio Makkink & Bey. Met al deze prachtige designs zijn er al meerdere (inter)nationale projecten gedaan. Een kleine opsomming:  

  • Kas Bank, Nederland 
  • Westpac Perth, Australië 
  • Eidsiva Broadband, Noorwegen 
  • Hotel Dupanloup, Frankrijk 
  • University of Westminster, Verenigd Koninkrijk 
  • Merck Innovation Center, Duitsland 

Wilt u meer weten over Prooff meubelen?  

Aarzel dan niet, maar stel al uw vragen aan de experts van De Projectinrichter. Dit is geheel vrijblijvend. Wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren met betrekking tot de inrichting van uw project, maar ook over het te gebruiken meubilair en projectstoffering. Indien u al een keuze heeft kunnen maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij proberen hier zo snel mogelijk op te reageren. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms. Wij hopen u hier binnenkort te mogen ontvangen. 

Series