Puik

Puik biedt een smaakvol assortiment van meubels en accessoires aan. Het produceert en levert rechtstreeks van de bron en fleurt elk kantoor op een unieke wijze op. Met eindeloos veel mogelijkheden en voorbeelden van tevreden klanten wereldwijd, biedt Puik een geschikte oplossing voor elke kantoorruimte. Het merk combineert minimalistisch met gedurfd – een interessante combinatie die geometrische vormen en zachte rondingen bevat.

Lees meer

1 / 1

Duurzaam design uit Nederland

Puik streeft naar een zo tijdloos en duurzaam mogelijk assortiment. Elk ontwerp dat in de collectie wordt opgenomen, moet minimaal 10 jaar relevant blijven. Dat betekent dat de ontwerpers ‘wauw-items’ leveren die iconisch zijn. Waar Daan Gescher de meubels en accessoires van schets naar daadwerkelijk product omzet, is Freek Claessen verantwoordelijk voor de marketing en verkoop ervan. Samen met het team, bestaande uit ontwerpers die voor hen als vrienden aanvoelen, werken de heren elke dag aan hun passie.

Assortiment van Puik

  • PI zitmeubelen
  • BOKK zitmeubelen
  • Chester zitmeubelen
  • Option zitmeubelen
  • Dost zitmeubelen

Over de designers

Freek Claessen en Daan Gescher hebben elkaar tijdens hun studie ontmoet en besloten in 2012 Puik op te richten. Het idee erachter is om aanstormend Nederlands ontwerptalent een podium te bieden. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is Puik (wat ‘uitstekend’ of ‘geweldig’ betekent) uitgegroeid tot een serieus bedrijf met een mooi assortiment aan meubels en accessoires. Maar dan niet ‘zomaar’ een assortiment – het is een assortiment met een hippe en interessante twist die blijft inspireren. Hoe vaak u er ook naar kijkt.

Series