Bazalt Groep

Dat we als projectinrichter uitblinken in grote projecten, lieten we onlangs zien bij Bazalt Groep. In opdracht van een van de grootste onderwijs-expertisecentra van Nederland mochten wij de volledige projectinrichting verzorgen van een hagelnieuw pand in Den Haag. En wat dit project zo bijzonder maakte, is de combinatie van nieuwe vloeren, stijlvol meubilair, de juiste zonwering en mooie raambekleding.

Frits Vogel

Frits Vogel

Accountmanager Projectstoffering | Rotterdam

"Het was heel gaaf om te zien dat al onze ideeën en wensen van papier naar praktijk gingen en zo tot leven kwamen. Deprojectinrichter heeft dit tot in de puntjes verzorgd. Een fijne samenwerking met een heel mooi resultaat."

Alles onder één dak

Juist door alle werkzaamheden bij één partij onder te brengen, zorgde Bazalt Groep ervoor dat er zo min mogelijk ruis op de lijn zit. De collega’s én leveranciers die bij deze projectinrichting betrokken waren, zijn al jaren op elkaar ingespeeld. Op die manier zorgen we voor een heel vlot verloop van ook de grotere projecten. Voor de inrichting van Bazalt Groep hebben we alle werkzaamheden intern op elkaar afgestemd. Van het egaliseren en leggen van de vloer tot het inhuizen, monteren en stylen van het meubilair.

Over het project

Zo’n project waarbij we écht alles mogen verzorgen, wakkert ons vuurtje lekker aan. Want juist dan wordt het een team-effort waar we met heel veel trots op terugkijken. Voor de projectinrichting van Bazalt Groep overzag collega Frits alles voor de vloeren en de ramen, zorgde Pieter ervoor dat het meubilair en de accessoires naadloos aansloten op de wensen en was Imme verantwoordelijk voor continue communicatie tussen Bazalt Groep, DPI en leveranciers.

Credentials:

Fotograaf: Emiel van Hoeven
Opdrachtgever: Bazalt Groep
Interieurarchitect: Zeegroen
Uitgevoerd in: 2023