Flow Products

Voor de projectinrichting van Flow Products mochten we dit jaar nog aan de slag als verbindende factor tussen interieurarchitect en klant. Zo maakte Carola van de Bilt een ontwerp met de identiteit van Flow Products als uitgangspunt in combinatie met een warme sfeer, waarbij duurzame natuurlijke materialen gecombineerd worden met veel groen. 

Meerten Castelijns

Meerten Castelijns

Commercieel manager | Amsterdam

“Als opdrachtgever is het fijn dat alles door 1 partij overzien wordt en je niet zelf alles bij elkaar hoeft te zoeken. Het mooie is bovendien dat veel meubels zijn gerevitaliseerd. Ze zijn allemaal voorzien van eenzelfde stof en daardoor vormt het een mooi geheel”

Over het project

Flow Products groeide uit het vorige pand en om het meteen goed aan te pakken, werden kantoor en fabriek gecombineerd. Het oog viel op een jaren ’80 pand, waarbij de kantoorruimte verdubbeld kon worden en er voldoende ruimte was voor de fabriek. Koen, van Flow Amsterdam, wilde graag alles wat hergebruikt kon worden opnieuw inzetten en daarmee kreeg dit project ook een lekker duurzaam randje.

Expertise op het gebied van zowel meubilair als projectstoffering

Bij het inrichten van de werkomgeving zitten we graag al in een vroeg stadium aan tafel, omdat we dan echt onze meerwaarde kunnen laten blijken. “Op het moment dat er stoffen en vloerbedekking gekozen moet worden, kan ik bij deprojectinrichter langskomen om stalen uit te zoeken. Het is heel prettig dat er vakmensen aanwezig zijn op het moment dat er vragen zijn, iedereen is even behulpzaam” aldus Carola. Interieur- ontwerpers en architecten, zoals Carola, weten ons vaak te vinden vanwege ons grote aanbod aan producten, de riante stalenruimte en kennis over alles wat met de meubels en stoffering te maken heeft.

Credentials:

Fotograaf: STUDIO Binnenbeeld
Opdrachtgever: Flow Products
Interieurarchitect: Carola van de Bilt
Uitgevoerd in: 2023