Gemeente Noardeast-Fryslân

Ruim 190 gevarieerde werkplekken; duo werkplekken met gestoffeerde akoestische tussenschermen, enkele werkplekken om geconcentreerd aan te werken en aparte werkplekken om in alle rust een digitaal overleg te kunnen voeren en 27 plantenbakken. Via een aanbesteding vanuit Hevo mochten we voor Gemeente Noardeast-Fryslân meewerken aan een compleet nieuwe werkomgeving. Samen gaven Karin en Goos invulling aan het ontwerp van INBO Architecten en het eindresultaat mag er zijn.

Karin Werges

Karin Werges

Accountmanager | Groningen

“Na een aanbesteding is het toch wel spannend of de geselecteerde leverancier de gewekte verwachtingen op papier ook in de praktijk ten uitvoer brengt. De medewerkers van deprojectinrichter hebben dit zeker waargemaakt! Door hun inhoudelijke kennis, de prettige wijze van communiceren en hun positieve en proactieve houding tijdens het gehele proces zijn de meubels volgens afspraak geleverd en netjes en vakkundig geplaatst en gemonteerd. Hierdoor is DP niet alleen een leverancier maar juist een partner die aansluit.”

Een projectinrichter die meedenkt

Dat maakt ons vak nou zo leuk. Binnen bepaalde kaders aangeven wanneer iets beter kan. Bijvoorbeeld door een softclose-optie toe te voegen aan kasten, zodat je op de werkvloer heel weinig merkt van de schuifdeur. Of door de kunststof binnenbakken van plantenbakken te vervangen door vijverfolie, waardoor je geen last krijgt van kieren en gaten die water doorlaten. Dat meedenken stopt overigens niet zodra we de nieuwe werkomgeving voor onze klanten hebben besteld. Ook onze montagedienst DPI Services denkt actief mee op de dag van de montage.

Invulling geven aan bestaand ontwerp

Kun je eigenlijk alleen goed doen als je expert ben in je vak. Want alleen dan zie je knelpunten voor ze ontstaan en vermijd je beren op de weg. Onze invulling voor Gemeente Noardeast-Fryslân was precies zo’n project, waarbij we een actieve adviserende rol konden aannemen en samen met de opdrachtgever tot de allerbeste werkomgeving zijn gekomen.

 

Credentials:

Fotograaf: Jordi Huisman
Opdrachtgever: Noardeast-Fryslân
Interieurarchitect: INBO Architecten
Uitgevoerd in: 2023