HomeOnze referentiesInrichting kantoor Social Blue Hoorn

Inrichting kantoor Social Blue Hoorn

  • Opdrachtgever:Inrichting kantoor Social Blue Hoorn
  • Architect:
  • Jaartal:2016

Social Blue is een jong en dynamische onderneming, specialist in Facebook marketing en actief in meer dan 50 landen. Op maandelijkse basis publiceren ze ruim 25.000 Facebookadvertenties en realiseren ze honderduizenden leads. Momenteel met een personeelsbezetting van meer dan 60 specialisten op gebied van contentmarketing en webdesign. Na een bezoek van Social Blue aan onze showroom in Purmerend werd De Projectinrichter aangesteld om het nieuwe bedrijfspand in Hoorn te voorzien van stoffering en meubels. Bij binnenkomst in de entreehal van Social Blue valt direct het imposante en royaal bemeten vloerkleed met een afmeting van ca. 9 x 5 meter op. Deze is van Ege en geheel naar eigen ontwerp vervaardigd met verwerking en in de kleuren van het Social Blue bedrijfslogo.

Op verzoek van Social Blue is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van het bestaande meubilair en geïntegreerd in het nieuwe interieur. Zodoende werd besloten de bestaande balie bij de receptie te behouden en te voorzien van een nieuw uiterlijk door ander materiaalgebruik. Door de keuze van de pvc houtdessin vloer van Objectflor vormt het één mooi geheel. Dezelfde mooie en vrijwel onderhoudsarme vloer komt ook terug in de kantine- en vergaderruimte. Deze multifunctionele gebruiksruimte vormt het hart van het pand met enerzijds een praktische functie, voor presentaties en lunches, en daarnaast ruimte voor ontspanning en verbintenis.

Tim Roemer, CEO en eigenaar van Social Blue: “De samenwerking met De Projectinrichter is zeer goed bevallen. Het team was proactief en hierdoor hebben ze ons uitstekend geholpen met het maken van keuzes qua inrichting. Daarnaast zijn ze alle afspraken qua levering nagekomen.”

Toegepaste producten

Voor inrichting van het het gedeelte van de gebruiksruimte dat het praktische doel dient heeft De Projectinrichter het meubilair verzorgd, waaronder de Flat tafels en Joe stoelen van Satelliet. Om een duidelijk onderscheid aan te geven in de 2 verschillende functies van de gebruiksruimte is gekozen voor plaatsing van op maat gemaakte banken die als scheidingslijn dienen. In de directiekamer en tevens vergaderruimte zijn de modern vormgegeven en praktische meubels van Markant in combinatie met de stoelen van Felino geïinstalleerd.