Westerstaete

Westerstaete is een imposant bedrijfspand gelegen op Papendorp in Utrecht waarin meerdere gerenommeerde bedrijven gehuisvest zijn en hun kantoor hebben gevestigd. Gezamenlijk kan gebruik worden gemaakt van verscheidene faciliteiten en ruimtes, als het restaurant en vergadercentrum.

Rimmer Stumpel

Voor het concept is gebruik gemaakt van diverse materialen, een combinatie van massief houten producten, kunststof en staal. In het restaurant is het meubilair verdeeld in laag en hoog meubilair, in combinatie met meubilair van de interieurbouwer is er een prachtige inrichting ontstaan waar mensen graag verblijven. Op de eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw is een modern en sfeervol vergadercentrum ingericht. Ook hier is gebruik gemaakt van de combinatie van materialen en kleuren. Moderne architectonische verlichting met klassieke stoelen en tafels maken het geheel zeer functioneel.

De verlichting is aangeleverd op afroep zodat deze direct door de installateur is opgehangen. Het inhuizen en monteren is in 2 dagen uitgevoerd. Standaard wordt het verpakkingsmateriaal gescheiden en afgevoerd voor recycling. Voor de levering van de meubels en verlichting is in dit project gebruik gemaakt van meer dan 20 diverse leveranciers/fabrikanten.

Buddy Boelhouwer, manager Bouwfonds Investment Management: “Ik heb de samenwerking als prettig ervaren waarin De Projectinrichter het proces goed beheerst en soepel laat verlopen."


Opdrachtgever: Vastgoed Rietveld (Bouwfonds Investment Management)
Ontwerp: DZAP Architecten