HomeOnze referentiesKantoorinrichting Service Now Engeland

Kantoorinrichting Service Now Engeland

  • Opdrachtgever:Kantoorinrichting Service Now Engeland
  • Architect:
  • Jaartal:2016

Service Now heeft zijn kantoor in Egham verlaten en is nu gevestigd in Staines, ten zuidwesten van de Britse hoofdstad Londen. De Projectinrichter heeft al in het verleden in Frankrijk, Duitsland en Nederland kantoren van Service Now ingericht. Toen ze gingen verhuizen viel opnieuw de keuze op De Projectinrichter voor de levering en montage van het kantoormeubilair. Service Now is een internationaal IT bedrijf met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amerika en Service Now biedt cloudoplossingen voor human resources, facilitaire en financiële afdelingen.

Daaf Serne, International Real Estate & Facility manager van Service Now. "Doordat we in het verleden al met De Projectinrichter hebben samengewerkt wisten we welke prijs-kwaliteit verhouding en service we konden verwachten. Samen hebben we in goed overleg het kantoormeubilair gekozen. Deze zijn vervoerd naar Engeland en ook De Projectinrichter was verantwoordelijk voor de montage. Dit alles is gegaan met de service zoals we gewend zijn."

Toegepaste producten

Voor de inrichting is gekozen voor een lichte kleur met accenten in verschillende sfeervolle kleuren. Ons team heeft de levering en montage verzorgd van het diverse kantoormeubilair, zoals de Fondo klaptafel van Felino, de Nooi stapelbare stoelen van Wiesner Hager en de Carry On van Offecct.