LouwersHanique

De vergaderruimtes, presentatieruimte, kantine, kantoren en entree van LouwersHanique hebben een complete make-over gekregen. Naast het standaard meubilair is er door De Projectinrichter Bergeijk ook maatwerk meubilair geleverd, zoals de TV-wand, pantry, banken en wanden in de kantine. Sfeerverlichting van ClassiCon en het vloerkleed van Donkersloot bij de entree maken de ruimte af.

Joost Thijssens

Joost Thijssens

Regiomanager | Eindhoven

Voordelen van een maatwerk inrichting

Met maatwerk is net dat ene mogelijk wat bestaand meubilair niet kan. Hierdoor heeft u een unieke uitstraling en is de ruimte ingericht naar uw wensen en eisen. Zo is de kantine van LouwersHanique grotendeels ingericht met op maat gemaakt meubilair om zo de bestaande ruimte te benutten en de juiste sfeer te creëren. 

Ergonomisch meubilair

In samenwerking met Schaal 1:1 interieurarchitectuur is er gekozen voor ergonomisch werkplekmeubilair. Zo zijn er zit sta werkplekken geplaatst met handige monitorarmen voor 2 schermen waarbij de kabels netjes zijn weggewerkt. De gebruiker plaatst  de schermen op de gewenste hoogte om zo nek- en rugklachten te voorkomen. Bovendien kan hij afwisselen tussen zittend en staand werk.
In de vergaderruimtes is gekozen voor stoelen met een gestoffeerde zitschaal. Hierdoor zit je als gebruiker uiterst comfortabel.

Montage van de meubels

De Projectinrichter Bergeijk heeft de met zorg geselecteerde meubels geplaatst en gemonteerd. Ons montageteam zorgt er tevens voor dat verpakkingsmaterialen gescheiden worden afgevoerd.

Ontwerp: Schaal 1:1 interieurarchitectuur
Fotografie: Stefan Sanders Fotografie
Jaartal: 2021