Orangefit

Toen Ien, van Ien Interieurontwerp Advies Projectbegeleiding, even geleden bij ons aanklopte voor een nieuw project, waren we direct enthousiast. De basis was er eigenlijk al, maar binnen de bepaalde kaders mochten we nieuwe suggesties aandragen. En door samen te kijken naar wat juist wél kon, hebben we een stijlvolle nieuwe kantoorindeling voor Orangefit gerealiseerd.

Karianne Taminiau

Karianne Taminiau

Manager Operations | Amsterdam

“Jullie expertise van de markt, hoeveelheid producten en snelle communicatie is iets waar ik, maar ook veel anderen continu op kunnen vertrouwen” – Ien van Ien Interieurontwerp Advies Projectbegeleiding

Stijlvol design

Altijd een design dat helemaal past bij zowel de eindklant als het pand zelf. Dat is waar we, samen met interieurontwerpers, ieder project weer naar streven. Door de kleuren uit het logo van Orangefit ook in de meubelstyling te verwerken, trekken we de huisstijl door het hele kantoor heen. Zet daar elegant zwart meubilair omheen en je creëert een heel stijlvol design. De touch van groen zorgt bovendien voor het gevoel van een oase van rust.

Over het project

Het leuke van onze samenwerking voor Orangefit was dat er eigenlijk al een grove uitwerking was van de styling. Binnen die kaders hebben we samen met Ien gekeken naar de mogelijkheden en eventuele alternatieven. En als we alle ideeën zien samenkomen en zo’n mooi geheel zien vormen, dan zijn dat hele mooie momenten waar we echt even bij stilstaan.