Tabor College Oscar Romero

Het Oscar Romero, onderdeel van het Tabor College, in Hoorn is compleet gerenoveerd. Zo heeft deze middelbare school voor Mavo en Havo, een prachtige mediatheek met niet alleen een ruim aanbod van lees- en studieboeken, maar ook voldoende ruimte voor zelfstudie. Het is een duurzaam gebouw met overal dubbel glas, ledverlichting, binnenklimaatbeheersing en biedt openheid, licht en ruimte. Kortom: het is een gemoderniseerde school, passend in de 21e eeuw!

Harry Buscher

Harry Buscher

Accountmanager Projectstoffering | Amsterdam

Onderhoudsvriendelijke vloeren

In een school waarbij vele voeten over de vloer komen is het fijn om te weten dat je met de Emco schoonloopmat al heel veel vuiligheid buiten laat. Bovendien lopen de leerlingen en medewerkers op de onderhoudsvriendelijke vloeren van Forbo. Vinyl en Marmoleum hebben namelijk de eigenschap om eenvoudig schoon te maken en kunnen ook nog eens tegen een stootje. Hiermee zijn deze vloeren goed toe te passen in openbare ruimtes, zoals scholen.

Egale ondervloer

Voordat de definitieve vloerbedekking ligt is het van groot belang dat de ondervloer egaal en schoon is. Vervolgens heeft De Projectinrichter Amsterdam circa 5000 m² aan vloerbedekking gelegd in een houtlook, wat voor een warme uitstraling zorgt. Voor het handarbeidlokaal is gekozen voor de Surestep, een veilige vloer met anti-slip en gemaakt van robuuste materialen.
Om de school open te houden zijn de werkzaamheden in drie fases uitgevoerd. 

Ontwerp: Bureau Bos te Baarn
Fotograaf: Michael van Oosten Fotografie
Jaartal: 2020 - 2021