HomeOnze referentiesOverleggen, werken en ontspannen bij Park Now in Diemen

Overleggen, werken en ontspannen bij Park Now in Diemen

  • Opdrachtgever:Overleggen, werken en ontspannen bij Park Now in Diemen
  • Architect:New Purpose
  • Jaartal:2020

Park Now is de nieuwe naam van Parkmobile en is bekend van de parkeerapps. Ze hebben hun hoofdkantoor in Diemen opnieuw ingericht.

Voor deze nieuwe inrichting is samengewerkt met New Purpose. Zij hebben het ontwerp gemaakt van het bedrijfsrestaurant, de werkplekken, overlegruimten en ontspanningsruimte. De Projectinrichter heeft de diverse meubels geplaatst door het eigen montageteam. 

Naast overleggen, werken en eten is er ook ruimte voor ontspanning. We zien steeds vaker dat er in kantoorruimtes ook ontspanningsruimtes voor personeel ingericht worden. Informeel even bijpraten of bijkomen is daar dan mogelijk en er staat zelfs een voetbaltafel om de collega’s even uit te dagen voor een partijtje.

Bij de herinrichting is bestaand meubilair opnieuw gebruikt. Weggooien is zonde en zo krijgen goede meubelen een tweede kans.

Parking language

In het kantoor zijn de wanden voorzien van stickers met zogenaamde parking language, denk aan de zebrapaden en routepijlen, welke je ook in parkeergarages tegen kunt komen. Dit is onderdeel van de huisstijl van Park Now en daarom in overleg met de marketingafdeling opgenomen door New Purpose in het ontwerp.

Design& build: New Purpose
Photography: Today's Brew
Jaartal: 2020

Toegepaste producten

Voor de inrichting is onder andere gebruik gemaakt van  de volgende producten: