Paulina kantoren

Duurzaamheid is een van onze belangrijke pijlers. Dat wij als projectinrichter mochten bijdragen aan de inrichting van Paulina, is ons dan ook hartstikke waardevol. Nou kunnen we natuurlijk wel vertellen hoe we dit project hebben aangevlogen, maar in deze referenties willen we vooral overbrengen hoe een samenwerking met deprojectinrichter eruitziet. En daarom laten we ook onze relatie CAN Concepts aan het woord.

Meerten Castelijns

Meerten Castelijns

Commercieel manager | Amsterdam
“Wij werken al langer samen met deprojectinrichter en wat ik zo fijn vind aan deze samenwerking zijn de eindeloze keuzemogelijkheden in het brede assortiment en de vlotte, prettige communicatie.” – Anja van CAN Concepts

Van goed naar uitstekend

Deprojectinrichter werkt graag samen met interieurarchitecten, omdat we bij deze projecten echt onze kracht kunnen laten zien. We zijn namelijk ontzettend flexibel; niet alleen in wat we aanbieden (we kunnen werkelijk alles leveren), maar ook in oplossingen. We bewegen mee met architect én klant, want alleen zo creëer je de beste werkomgeving – ieder project weer. Eigenlijk kun je ons zien als de partner die van een goed een uitstekend maakt.

Over het project

Multi-tenant kantoorgebouw Paulina is gelegen op de kop van eiland II. Voor het ontwerp en de invulling van dit groene en energieneutrale kantoor kwamen CAN Concepts en deprojectinrichter samen. De open indeling, het gebruik van groene en aardse kleuren, echte planten én de organische vormen spreken op een subtiele wijze uit hoe belangrijk de natuur is. Je waant je in een groene oase van rust en dat is juist in zo’n multi-tenant gebouw, waar veel mensen elkaar treffen, erg belangrijk.

Credentials

Fotograaf: Annelies Koppert
Opdrachtgever: Paulina Kantoren
Architect: CAN Concepts
Uitgevoerd in 2022