HUBspot

Voor het Centre for Innovation and Entrepeneurship in Leiden hebben we een HUBspot ingericht waar studenten, starters, docenten en ondernemers samen werken aan innovatieve projecten.

HUBspot is een initiatief van de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en Gemeente Leiden. De regio barst van het talent, de ideeën, kennis en uitdagingen. Het zit vaak alleen nogal ver uiteen. Breng het samen en er ontstaan de meest fantastische oplossingen, samenwerkingen en vernieuwende bedrijven. Daarom is HUBspot – Innovatie Leiden! opgericht. HUBspot biedt een breed programma voor studenten, (ervaren) ondernemers, onderzoekers en docenten gericht op ondernemendheid en ondernemerschap. HUBspot brengt kortom mensen en organisaties samen waardoor kruisbestuiving en nieuwe ideeën ontstaan.

Het pand bestaat uit werkplekken voor startende en ervaren ondernemers, vergaderfaciliteiten en onderwijszalen waar onderwijs op het gebied van ondernemerschap en innovatie wordt gegeven vanuit de Universiteit en de Hogeschool. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van karpetten van Leoxx aangevuld met divers kantoormeubilair, zoals vergaderstoelen van Felino, tafels van Vepa en verschillende meubels van Satelliet. In het sfeerboek van Satelliet staan we op pagina 10 en 11.

Fotografie: Satelliet