Sportbedrijf Rotterdam

Sportbedrijf Rotterdam beschikt over vele sportlocaties, zowel binnen als buiten. Vanaf deze bijzondere locatie aan de Willem Alexander Baan is er een prachtig uitzicht over de roeibaan en de paden eromheen. Het hoofdgebouw bestaat uit meerdere ruimtes, zoals vergaderunits, een professionele keuken en een sporterslounge. Deze laatste is recent voorzien van een nieuwe inrichting.

Nicky Gieskens

Nicky Gieskens

Commercieel manager | Rotterdam

Inrichting met uitzicht

Het Sportbedrijf Rotterdam schreef een aanbesteding uit waarbij de inrichting van een aantal sportlocaties met bijbehorende kantoren in en om Rotterdam was gemoeid.
De Projectinrichter kreeg hieruit voortvloeiend de opdracht; als onderdeel daarvan werd als eerste de Willem Alexanderbaan te Zevenhuizen opnieuw ingericht.
Bij de herinrichting van de sporterslounge op deze prachtige bestaande locatie is er uiteraard rekening gehouden met het mooie uitzicht wat men heeft op de baan.

Gebruik van bestaand meubilair

Verder werd er uit het oogpunt van duurzaamheid gebruik gemaakt van het bestaande houten meubilair. De bestaande ‘picknickbanken’ en tafels werden gedemonteerd. Van het hout hiervan zijn verrijdbare plantenbakken gemaakt, die niet alleen op deze locatie, maar ook op andere te vinden zijn.

Multifunctionele inrichting

De lounge diende multifunctioneel te worden ingericht met meubilair, waarmee het eenvoudig is om diverse opstellingen te creëren, zowel voor kleine als grote groepen en ten behoeve van presentaties en lezingen. 
Tevens werd nieuw meubilair geleverd voor buitenterras, studieruimte, vergaderopstelling en de inpandige kantoorruimte.
Onze opdrachtgever is zeer tevreden met het geleverde meubilair en de verkregen warme en sportieve uitstraling.

  • Ontwerp: SVDH Design, Uithoorn
  • Projectmanagement: Myrthe Monfils
  • Opdrachtgever: Sportbedrijf Rotterdam B.V.
  • Fotografie: De Projectinrichter
  • Jaartal: 2021