HomeOnze referentiesWoningbouwvereniging Hoek van Holland

Woningbouwvereniging Hoek van Holland

De ontvangstruimte, overlegruimte en werkplekken van Woningbouwvereniging Hoek van Holland hebben een complete make-over gekregen. Thema's als flexibel werken, toekomstgerichte inrichting en een persoonlijke sfeer waren punten die interieurarchitect Marleen van Heijningen mee heeft genomen in haar ontwerp.

Nicky Gieskens

Nicky Gieskens

Commercieel manager | Rotterdam

Wensen en eisen van de medewerkers

Voordat er begonnen werd aan het ontwerp is er goed naar de gebruikers geluisterd. Zo was de akoestiek aan verbetering toe en ook kon de verlichting beter. Beide aspecten zijn meegenomen in de keuze van de producten. Zo zijn er akoestische schermen tussen de werkplekken geplaatst en kan de klant in de akoestische bank in de wachtkamer zonder geluidsoverlast even wachten.

Akoestische verlichting

Met de Muuto Under the Bell akoestische lamp hebben ze bovendien met 1 product voor beide problemen een oplossing gevonden. Daarnaast is de lamp gemaakt van gerecycled PET-vilt. Dit duurzame aspect komt ook terug in de rest van het ontwerp, waar gekeken is naar hergebruik van bestaand meubilair, zoals onderstellen van tafels en bestaande lampen te voorzien van ledverlichting.

Tot slot zijn accessores zoals plantenbakken, klokken, kledinghaken en vilten mandjes geplaatst om het een huiselijke sfeer te geven.

Uiteindelijk is het open ontwerp met ruimte voor werken, privacy, overleg en ontvangen een prima kantoor geworden voor Woningbouwvereniging Hoek van Holland.

Montage van de meubels

De Projectinrichter Rotterdam heeft de met zorg geselecteerde meubels geplaatst en gemonteerd. Ons montageteam zorgt er tevens voor dat verpakkingsmaterialen gescheiden worden afgevoerd.

Ontwerp: Interieurarchitect Marleen van Heijningen
Jaartal: 2021