Yielder Group

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Yielder Group, een pionier in de telecom- en IT-sector, mochten wij, in samenwerking met andere marktpartijen, de visie van FELD interieurarchitecten tot leven brengen. Geïnspireerd door de missie, visie en waarden van dit unieke bedrijf ontwierp FELD een werkomgeving die niet alleen de identiteit van Yielder Group weerspiegelt, maar ook zijn ambitieuze en enigszins rebelse karakter.

Pieter van Woensel

Pieter van Woensel

Accountmanager | Rotterdam

Onze bijdrage

Door mee te denken over de mogelijkheden van kleurrijke seating en vergadermeubilair binnen het bestaande budget en ontwerp, droegen we bij aan een dynamische en stimulerende werkomgeving die de grenzen van traditioneel kantoorontwerp verlegt. Nadat ons montageteam het meubilair geleverd en gemonteerd had werd het prachtige eindresultaat van een samenwerking tussen meerdere partijen zichtbaar.

Een vooruitstrevende werkomgeving

Belangrijk in het ontwerp was ook de aandacht voor licht en akoestiek, waarbij zowel het akoestische plafond als de met vilt beklede werkplekken en scheidingswanden bijdragen aan een relaxte werksfeer die sereniteit ademt. Het unieke en innovatieve design heeft geleid tot een inspirerende en stimulerende werkomgeving waarin elk detail klopt.

 

Over dit project

"Ik ben erg blij met het geweldige werk en meedenken van Pieter en Judith."
- Francine, FELD

Fotograaf: Tom Bremer
Opdrachtgever: Yielder Group
Interieurarchitect: FELD
Uitgevoerd in: 2024
Over dit project