Sancal - REW

Sancal REW is een uitgebreide collectie van fauteuils en banken met hoge rug of lage rug. De lage rug zorgt voor een open ontwerp, terwijl de hogere ruggen meer privacy bieden. De productiviteit op het werk hangt direct samen met onze concentratie en ons welzijn. Deze hogere versies van de banken, modules en fauteuils zorgen voor een zekere mate van privacy in een kantooromgeving of de hal van een hotel om zo ongestoord even je werk te kunnen doen of een gesprek te voeren, zonder dat anderen direct horen wat je te zeggen hebt. Optioneel zijn er kussens om het programma te voltooien en de gebruiker comfortabel te laten zitten. 

Lees meer
 • Sancal Rew bank met kussens
  Sancal REW bankVanaf € 1.727,-
 • Sancal Rew fauteuil lage rug
  Sancal REW fauteuilVanaf € 1.418,-

Deze creatie van ontwerper Rafa García is enorm veelzijdig en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan uiteenlopende projecten, zoals lobby’s, wachtruimtes of open kantoren.  

Kenmerken Sancal REW zitmeubelen 

 • Compleet zitmeubelenprogramma in 5 varianten. 
 • De poten zijn verkrijgbaar in zwart gelakt staal of essen, die kunnen worden gekleurd naar één van de kleuren uit de collectie van Sancal. 
 • Ontworpen door: Rafa García. 

Variaties van de Sancal REW collectie 

 • Fauteuil (met of zonder hoge rug) 
 • Bank (met of zonder hoge rug), voor 2, 3 of meer personen 

Over de ontwerper Rafa García 

De Spaanse ontwerper Rafa García maakt deel uit van het creatieve hart van Sancal. Hij heeft meer dan 50 producten ontworpen, waaronder diverse meubelen zoals de Sancal REW. 

Over Sancal 

Sancal is een bedrijf uit Spanje dat een breed scala aan (veelal kleurrijk) meubilair ontwikkeld dat breed toepasbaar is. 

Neem contact met ons op voor advies, projectprijzen en een gratis offerte van de Sancal REW.