Sancal - Tea

Sancal Tea is een collectie softseating bestaande uit een serie tijdloze design banken en fauteuils. Het ontwerp is van de hand van ontwerpstudio EstudiHac met aan het hoofd de Spaanse ontwerper José Manuel Ferrero.

Lees meer
 • Sancal Tea bank
  Sancal Tea bankVanaf € 1.832,-
 • Sancal Tea fauteuil
  Sancal Tea fauteuilVanaf € 809,-

Kenmerkend voor de collectie is het opvallende zitgedeelte van het zitmeubilair. Deze is doorgestikt in decoratief hexagon patroon en omlijnt met een bies. Deze benadrukt op een subtiele manier de scheiding tussen de onderzijde, die uitgevoerd is in uni stoffering, en het hexagon zitgedeelte.

Bij de naamkeuze van de Tea collectie heeft de ontwerper zich laten inspireren door de luxe en stijlvolle ingerichte zitjes zoals gebruikelijk is in de tearooms in Groot-Brittannië. Comfortabele banken en fauteuils met allure, uitgevoerd in rijke stoffen.

Over Sancal Tea, de kenmerken

 • Ontwerp: ontwerpstudio EstudiHac
 • Jaar: 2010
 • Collectie softseating meubilair bestaand uit banken en fauteuils.
 • Bank en fauteuil leverbaar in twee formaten wat de mogelijkheid biedt tot het maken van mooie zitcombinaties en het creëren van een complete zithoek.
 • Tijdloos design met hoge decoratieve waarde, een echt blikvanger. Toepasbaar is in een moderne als zakelijke omgeving en interieur.
 • Hoog zitcomfort. Voor extra zitcomfort, ter ondersteuning van de rug, en voor extra decoratie is het mogelijk om losse kussens in dezelfde bekleding te bestellen.
 • De bekleding bestaat uit handige hoezen die afneembaar zijn d.w.z. wanneer u ervoor heeft gekozen om uw zitmeubel te laten stofferen met stof of kunstleer. Dit heeft als voordeel dat u de bekleding makkelijk kunt (laten) reinigen of vervangen wanneer uw zitmeubel toe is aan een metamorfose.
 • Stoffering van het zitgedeelte met hexagon patroon is mogelijk in stof en kunstleer. Ook kunt u kiezen voor lederen bekleding zonder hexagon patroon.
 • Vele toepassingsmogelijkheden. Geschikt voor de inrichting van de zithoek of zitruimte van uw wachtruimte, ontvangstruimte, bedrijfsentree, lobby of lounge.  

De modellen

Banken
Model 250.61.T.G - breedte 174 cm
Model 250.61.X.G - breedte 214 cm

Fauteuils
Model 250.51.G, klein model zonder armleuningen - breedte 72 cm
Model 250.61.KG, luxe uitvoering met armleuningen - breedte 94 cm

De stofferingsmogelijkheden

De Tea biedt verschillende stofferingsmogelijkheden. Voor welke mogelijkheid kiest u? U kunt uw zitmeubel laten stofferen in één kleur maar ook een keuze maken voor twee verschillende kleuren, waarbij de kleur van het zitgedeelte van het onderstel verschilt. Houdt u van contrast en opvallend dan kunt kiezen uit twee uiteenlopende kleuren.
Wilt u een subtiel kleurverschil dan kunt u kiezen uit twee ton-sur-ton kleuren uit het uitgebreide assortiment aan stoffen. Qua materiaal heeft u keuze uit stof, kunstleer of zacht leer. Kiest u voor de laatste optie dan is het doorgestikte hexagon patroon voor het zitgedeelte niet mogelijk.