Sancal - Tiptoe

De Sancal Tiptoe is een modulair zitsysteem dat bestaat uit diverse banken met vele mogelijkheden en een bijbehorende poef, welke ook los gebruikt kan worden, maar ook vast te maken is aan de bank om zo een extra groot zitgedeelte te creëren.  
 
De Sancal Tiptoe heeft een ontwerp dat is gebaseerd op een filosofie van eenvoud en functionaliteit, het is een bank die met verschillende stijlen kan worden gebruikt om een kalme, serene omgeving te creëren. De slanke poten geven het stuk zijn naam, een model dat stil, subtiel, licht en wendbaar is. Naast het ontwerp geven de poten een verfijnde touch in elk van hun afwerkingen: koper of antraciet. 

Lees meer
 • Sancal Tiptoe bank meerzits
  Sancal Tiptoe bankVanaf € 2.494,-
 • Sancal Tiptoe poef
  Sancal Tiptoe poefVanaf € 859,-

Kenmerken van de Sancal Tiptoe zitelementen 

 • De verscheidenheid van modules en verschillende soorten opstellingen, betekent dat het kan worden geconfigureerd om uw lobby, lounge of andere openbare ruimte te voorzien van zitmeubilair. 
 • Het gebruik van vezels en traagschuim in de kussens maakt dit een van de meest comfortabele producten van Sancal. Aangevuld met kussens biedt dit nog extra comfort voor de gebruiker. 
 • Ontworpen door: Rafa García. 

Variaties Sancal Tiptoe 

 • Bank in diverse opstellingen (hoekbank, chaise longue, modulaire bank) 
 • Poef 

Over de ontwerper Rafa García 

De Spaanse designer Rafa García ontwerpt veelal zitmeubelen voor Sancal, maar hij heeft zijn terrein verlegt met het ontwerpen van een tafel, wie wet wat ons nog meer te wachten zijn. Zijn creaties zijn eigentijds en is hij van mening dat design rationeel moet zijn. 
 
Neem contact met ons op voor advies, projectprijzen en een gratis offerte van de Sancal Tiptoe.