Sancal - Tortuga

Sancal Tortuga is een collectie zitmeubelen, bestaande uit diverse fauteuils en bijbehorende poef die als voetensteun gebruikt kan worden. Tortuga is het Spaanse woord voor schildpad en ontwerper Isaac Piñeiro heeft dit dier als inspiratiebron gebruikt. Het idee komt voort uit een schaal waarin we ons kunnen terugtrekken, ons onderdompelen om even tot rust te komen.  

Lees meer
  • Sancal Tortuga fauteuils
    Sancal Tortuga fauteuilVanaf € 1.300,-
  • Sancal Tortuga poef
    Sancal Tortuga poefVanaf € 809,-

De zitmeubelen uit de Sancal Tortuga serie zijn een genot zijn in elke ruimte, ook zijn ze geschikt voor projecten zoals cafés en hotelkamers. De Tortuga-familie heeft verschillende fauteuils in diverse uitvoeringen. De poefs completeert de collectie. 

Over Sancal Tortuga 

  • Leverbaar in de volgende kleurencombinaties: Deep Blue, Emerald, Autumn, Polar en Mist, mixen van originele stoffen door Febrik en Raf Simons voor Kvadrat. 
  • Ontworpen door: Isaac Piñeiro. 

Varianten van de Sancal Tortuga 

  • Fauteuil (in diverse variaties) 
  • Poef (voetensteun) 

Over de ontwerper Isaac Piñeiro 

Isaac Piñeiro is geboren in 1976 in Pontevedra is een productontwerper gevestigd in Barcelona. Na zijn afstuderen aan de Mestre Mateo Santiago Art School verhuisde hij naar Valencia, waar hij productontwerp studeerde aan de EASD.  
Na een vruchtbare carrière als mede-oprichter van de multidisciplinaire ontwerpstudio Nadadora begint hij in 2017 met een nieuwe fase met de oprichting van Isaac Piñeiro Design Studio, om productontwikkelingsprojecten verder te ontwikkelen. 
Zijn werk is gepubliceerd en geëxposeerd in verschillende media, musea en internationale beurzen. Zo ontving hij de Best of the Year-prijs voor Interior Design Magazine 2017 voor zijn Sancal Tortuga collectie. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte met projectprijzen van de Sancal Tortuga.