Smit Visual

Smit Visual is een vooraanstaande Nederlandse producent van presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen. Al ruim 35 jaar levert Smit Visual een breed assortiment producten aan bedrijven en onderwijsinstellingen. Naast het standaard aanbod maakt het merk alle mogelijke maatwerkoplossingen voor uw project. Van klein tot groot. Het merk is nationaal- en internationaal bekend in meer dan 50 landen.  

Lees meer

1 / 1

Smit Visual ‘we make it visual’ 

  • Smit Visual is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf, echter is het verder uitgebreid. Nog steeds zijn er twee kernpunten waarop het merk zich wil onderscheiden: de hechte klantrelatie en lokale productie.  
  • Met de meubelen van dit merk kunt u allerlei vormen van presentaties uitvoeren. U kunt op het whiteboard schrijven, er dingen aan ophangen door middel van magneten, of een video laten zien op het scherm.  

Duurzaam met Smit Visual 

Het merk houdt zich vooral bezig met duurzaamheid. Duurzaam en groen produceren zijn erg belangrijk, de producten dienen 100% duurzaam te zijn. Het bedrijf heeft dan het FSC certificaat, wat zorgt voor verantwoord bosbeheer. Al het hout dat voor Smit Visual producten gebruikt wordt is hierdoor te traceren. Ook gaat het merk bewust om met CO2 uitstoot. Hiervoor heeft het een Trees For All certificaat.   

Meer informatie over Smit Visual? 

Bezoek onze showroom om de producten, zoals whiteboards, van Smit Visual te zien. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden van Smit Visual. Hiervoor kunt bellen naar 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com. Onze experts voorzien u graag van advies op maat.  

Series