Studio VIX

Studio VIX is een Nederlandse designstudio en staat voor VI = wij, samen maken X meer innovatie plezier.  Ze ontwerpen, ontwikkelen en brengen innovatie-maatjes aan de man. Dit zijn innovatie stimulerende producten, die je verleiden tot interacteren, tot creëren, innoveren en verder te leren. 

Lees meer

1 / 1

Deze producten van Studio VIX zijn ontworpen met respect voor de natuur, vanuit de principes van c2c-circulariteit en geïnspireerd door de natuur. De gebruikte materialen zijn van de hooste kwaliteit en bovendien 100% recyclebaar met behoud van materiaalwaarde. Ook zijn ze vrij van gifstoffen. Daarnaast zijn de producten ontworpen en gemaakt in Nederland, zodat er een kleine footprint is. 

De ontwerpen zijn nauw verwant met de natuur; in uiterlijk, de eigenschappen en de naamgeving. 

Circulaire economie 

Dit zijn de sleutelwoorden van StudioVIX van een minimaal belastende circulaire economie. 

  • Verantwoord toegepast 
  • Duurzaam & natuurlijk 
  • Hergebruik 
  • Waarde behoud  
  • Minder verbruik 
  • Lokaal gewonnen 
  • In Nederland geproduceerd 

De overtuiging van Studio VIX is dat, zowel nieuwe als hergebruikte, goed ontworpen producten garant staan voor duurzaam plezier. Ze willen de levensduur van producten verlengen en hun verantwoordelijkheid nemen! Ze produceren bewust in Nederland, maken gebruik van duurzame materialen, passen weinig verschillende materialen toe (staal, glas-emaille, papier/hout), en zorgen dat deze makkelijk te scheiden en te vervangen zijn. 

Meer informatie over Studio VIX?  

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Studio VIX neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234 of bezoek onze showrooms in Oostzaan, Bergeijk en Rotterdam.  
Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van Studio VIX. 

Series