Svensson

Met een passie voor kwaliteittextiel maakt Svensson stoffen voor gordijnen en meubels. Het familiebedrijf is begonnen in 1887. Na vier generaties ontwikkelen en produceren ze textiel met een uitstekende design en functie. Dit doen ze op een milieuverantwoordelijke wijze, al meer dan 125 jaar.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Gordijnen
  • Gordijnstof
  • Meubelbekleding
  • Zonwering

Geschiedenis

Svensson is opgericht in 1887 en heeft sindsdien altijd een passie gehad om het merk te blijven opbouwen. Het familiebedrijf werkt al vier organisaties lang aan de ontwikkeling en productie van textiel. Svensson heeft vooral oog voor design en houdt de functionaliteit in gedachten.  Deze expertise wordt gebruikt om natuurlijk woon – en leefomgeving te verbeteren.

Het bedrijfsconcept is gericht op het bedenken van millieuoplossingen voor textiel, met de kennis die Svensson heeft opgedaan via hun contract en tuinbouwmarkt vestigingen. Svensson is pionier op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing en ontwikkelde al sinds in de jaren 70 een visie voor de kasteelt van groenten en bloemen. Het bedrijf heeft een grote beweging veroorzaakt met het bedenken van oplossingen voor deze markt.

Gespecialiseerd in openbare ruimtes

Svensson houdt zich bezig met het inrichten van ruimtes met mooi en functioneel textiel, die de creativiteit bevordert in verschillende ruimtes. Het assortiment bestaat uit gordijnen, gordijnstoffen, meubelbekleding en zonwering. Hier komt het minimalistische kenmerk van Scandinavisch design in terug.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het merk Svensson of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series