Tarkett

Tarkett projectvloeren biedt vloeroplossingen, ondergronden en kwaliteitsvloerbekleding voor onder andere verzorgingscentra, kinderopvang, ziekenhuizen, scholen, winkelketens, kantoren en sociale woningbouw. Met een brede collectie bestaande uit vloerbedekking, tegels en stroken en diverse materialen zit er voor iedereen wel iets tussen. Wat kiest u?

Lees meer

1 / 1

Over Tarkett

Tarkett is een bekende speler in de vloerenindustrie en opgericht in 1886, wat resulteert in ruim 100 jaar ervaring. Ze onderscheiden zich door te luisteren naar de wensen van de klant en te focussen op constante innovatie. Het bedrijf werkt samen met bouwkundigen en architecten; hierdoor zijn veel Tarkett vloeren terug te vinden bij architectonische projecten.

Eigenschappen van Tarkett collecties 

De collecties van Tarket bestaan uit eenlopende vloeroplossingen. Zo zijn de vloeren van vinyl leverbaar in tegels of stroken en in sommige gevallen te combineren, om unieke vloerontwerpen te creëren die aan uw wensen voldoen. Daarbij zijn ze brandvertragend en zijn de vinylvloeren gemakkelijk in onderhoud. Het materiaal vinyl van Tarkett is duurzaam, functioneel en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Is dat niet fijn?

Assistentie nodig?

Kunt u wel een helpende hand gebruiken bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur? Bij deprojectinrichter staan we klaar om u hierin bij te staan, door middel van diverse services. Onze experts geven u graag advies over welke producten optimale functionaliteit bieden in uw ruimte. Daarbij verzorgen wij het gehele logistieke proces met onze dpi-services. Met onze onderhoudsservices zorgen we ervoor dat uw producten zo lang mogelijk in goede staat blijven. Is dat niet fijn? Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het Tarkett assortiment of in de services van deprojectinrichter? Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar met advies, extra informatie en een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons op via  088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.

Series