Therdex

Therdex is een merk dat zich bezighoudt met PVC en vinylvloeren. De vloeren bieden tijdloze schoonheid en optimaal comfort. De vloeren van Therdex combineren de voordelen van hout met de voordelen van PVC. De vloer is ijzersterk, makkelijk te onderhouden en ziet er natuurlijk uit.

Lees meer

1 / 1

Gevarieerde collectie vloeren

Bij Therdex kunt u kiezen uit een veelzijdige collectie van PVC vloeren met verschillende basis dessins zoals: de visgraat, Hongaarse punt, geweven vloeren, lange planken en tegels. De verscheidene patronen zijn onderverdeeld in collecties waarbij elke serie hetzelfde ontwerp heeft. Alle collecties zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Daarnaast biedt Therdex alle mogelijke PVC vloersoorten in het assortiment: Dry Back, Rigid Click en Loose Lay.

Gewaardeerde vloeren

Therdex is een hoogwaardig PVC merk, speciaal voor professionals en consumenten geïnteresseerd in design. Deze PVC vloeren zijn esthetisch met milieuvriendelijke eigenschappen. Hierdoor wordt Therdex erg gewaardeerd door designers en architecten.

Assortiment

  • PVC planken
  • PVC tegels
  • Vinylvloerbedekking

Recyclebare vloeren

Therdex hecht veel waarde aan het milieu. Daarom levert Therdex haar PVC vloeren op een zorgvuldig maatschappelijk verantwoorde wijze. Therdex levert namelijk uitsluitend duurzame PVC vloeren die recyclebaar zijn.

PVC heeft als basis aardolie (43%) en zout (57%), dit maakt het product hard en zwaar. Door weekmakers toe te voegen ontstaat er sterke, maar lichte en soepele vloer. Therdex maakt alleen gebruik van bio weekmakers, gemaakt uit duurzame sojaolie. De bio weekmakers zijn biologisch afbreekbaar en veilig voor mensen in elke leefomgeving.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Therdex vloeren of de services van deprojectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-6501234 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com. 

Series