Thovip

Thovip specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van ergonomische producten. Het bedrijf levert een breed scala aan producten, gemaakt van metaal, rubber en kunststof. Hun collecties zijn te herkennen aan hun moderne en functionele designs. Daarnaast bieden zij een aangename prijskwaliteitverhouding.

 

Lees meer

1 / 1

De kracht van ergonomie

Bij Thovip geloven ze in de kracht van ergonomie; ergonomische producten dragen namelijk significant bij aan het welzijn van werknemers. De producten van Thovip zijn daarom ontworpen met het doel om lichamelijke belasting te minimaliseren en daarmee het risico op langdurige lichamelijke klachten te verlagen.

Uitmuntende kwaliteit

Daarnaast staat kwaliteit bij Thovip hoog in het vaandel. De producten van Thovip worden beoordeeld met strenge kwaliteitseisen en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Naast hun producten, vergeten ze ook de kwaliteit van hun services zelf niet.

Het belang van duurzaamheid

Thovip hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf onderneemt dan ook zo maatschappelijk verantwoord mogelijk. Dit doen ze bijvoorbeeld door nadelige milieueffecten te minimaliseren en het productieproces zo duurzaam mogelijk te houden. Dit beleid wordt ieder jaar getoetst en indien nodig aangepast.

Services van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter helpen wij u graag bij het samenstellen van uw ideale zakelijke interieur. Onze experts staan voor u klaar met vakkundig advies over onze ruime meubelcollecties. Daarnaast ontfermen wij ons over al uw montages, installaties en transportvraagstukken met onze dpi-services. Wist u dat wij ook onderhoudsservices aanbieden? Naast het samenstellen van uw zakelijke interieur is het namelijk belangrijk om het goed te onderhouden, zodat uw meubels op de lange termijn in topconditie blijven. Hiervoor is er bij ons keuze uit reinigings- en circulaire onderhoudsservices. Lees voor meer informatie over het gehele dienstenaanbod van deprojectinrichter verder op onze website of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de meubelcollecties van Thovip? Of over de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een consult en/of gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur ons een email via info@deprojectinrichter.com.

Series