TOOtheZOO

TOOtheZOO designmeubilair is een Nederlands label, opgericht door Jules Vreeswijk. Dit meubelmerk richt zich op het ontwikkelen van comfortabel designmeubilair speciaal voor kantoren, hotelinrichting en openbare ruimten. Het eigen hoofdkantoor is gevestigd in Vleuten.  

Lees meer

1 / 1

Het merk wilt u prettig laten voelen zodra u een ruimte in stapt. Dat is wat men met de meubelen van TOOtheZOO wil creëren. Het merk werkt samen met diverse Nederlandse ontwerpers die heel secuur zijn wat betreft details en innovatie. Kwaliteit en functionaliteit staan daarnaast hoog in het vaandel bij TOOtheZOO.  

TOOtheZOO meubelen 

Het merk is gericht op meubelen voor in diverse sectoren. De meubelen zijn comfortabel en bieden in sommige gevallen privacy. Dit is prettig voor op het kantoor zodat u zich kunt afzonderen om bijvoorbeeld een gesprek te voeren of te kunnen concentreren. Daarnaast gaan de meubelen van TOOtheZOO al over de grens, want het bedrijf heeft diverse projecten in het buitenland gedaan, onder andere in Duitsland, Frankrijk en Finland.  

Het assortiment van TOOtheZOO 

  • Akoestische banken 
  • Concentratiebureaus 
  • Modulaire banken 
  • Zitbanken  

Meer weten over TOOtheZOO? 

Wilt u meer informatie over TOOtheZOO designmeubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch (088-650 12 34) als per e-mail (info@deprojectinrichter.com). Ook kunt u vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Wij proberen hier altijd zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard kunt u ook TOOtheZOO meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen. De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder met deskundig advies op maat. Wij van De Projectinrichter hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Series