Trilogy

Trilogy Furniture is leverancier van een eigen collectie van kantoormeubelen in de Benelux. Kenmerken van Trilogy kantoormeubelen zijn is het strakke design en de functionaliteit van de meubels, zoals het opbergmeubilair in diverse uitvoeringen en de bureaus, werkplekken en tafels (verrijdbaar en klapbaar).  

Lees meer

1 / 1

Door samen te werken met verschillende designers en te blijven innoveren zijn ze nu niet meer weg te denken uit de meubelwereld. De collectie van Trilogy biedt veel mogelijkheden op het gebied van flexibel werken en vergaderen. Zo gaan ze met de tijd mee en hebben ze recent de Novo collecte op de markt gebracht. Dit is een serie bestaande uit een tafel en werkplek. Deze werkplekken en tafels zijn allen in hoogte verstelbaar, waardoor er bij de tafels voor werkplekken zowel zit- als staplekken gecreëerd kunnen worden. De tafels zijn zeer eenvoudig en traploos in hoogte te verstellen door middel van een contragewichtmechaniek. Hoogteverstelling zonder stroom! We brengen veel tijd zittend door op kantoor en met dit zit-sta systeem biedt Trilogy de oplossing om gevarieerd te werken.    

Assortiment van Trilogy 

De veelzijdige collectie kantoormeubelen van Trilogy bestaat uit:  

  • Klaptafels 
  • Conferentietafels 
  • Koppelbare tafels 
  • Modulaire tafels 
  • Vergadertafels 
  • Werkplekken (ook zit sta bureaus) 

Meer informatie over Trilogy?  

Wilt u meer info over Trilogy kantoormeubelen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de kantoormeubelen van Trilogy bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend en vraag naar de projectprijzen van Trilogy. 

Series