True Design

Het hybride werken wordt door True Design omarmd. Ze hebben vele oplossingen ontwikkeld om u op kantoor thuis te voelen om zo efficiënt te werken. Of dit nu alleen is of met uw collega's. Zo passen de kantoormeubelen van True Design niet alleen in grote kantoren of openbare ruimtes, maar zijn ook thuis toe te passen. Wanneer uw medewerkers thuiswerken wilt u toch ook dat dit op een ergonomische en prettige manier gaat? 

Lees meer

1 / 1

Thuis op kantoor 

Een informele sfeer op kantoor is goed voor ons. We voelen ons thuis en ontmoeten elkaar spontaan, waardoor ideeën en opdrachten met elkaar worden gedeeld. Zo ontstaan er nieuwe oplossingen en dat is te creëren met de uitgebreide meubelcollectie van True Design. 

Assortiment van True Design meubilair 

De uitgebreide meubelcollectie bestaat uit: 

  • Banken 
  • Fauteuils 
  • Poefen 
  • Krukken 
  • Stoelen (voor binnen en buiten) 
  • Tafels 
  • Kasten 

Hoge kwaliteit 

True Design is een Italiaans bedrijf dat meubels en accessoires van hoge kwaliteit maakt. Ze is in staat om op een innovatieve en duurzame manier in te spelen op de veranderende behoeften van de markt. Zo heeft thuiswerken en hybride werken een enorme vlucht genomen. Hier speelt True Design goed op in. 

Aan het begin van het nieuwe millennium waren werkplekken niet langer louter productieplaatsen en werden er steeds gastvrijere en comfortabelere ruimtes ingericht om informeel samen te werken. True Design heeft daarom comfortabel zitmeubilair ontwikkeld om dit te stimuleren. 

Vakmanschap 

Bij het ontwerp van de vele meubels wordt rekening gehouden met functionaliteit, design en comfort. Hierbij komt vakmanschap om de hoek kijken. Dankzij jarenlange ervaring weten ze bij True Design hoe dit soort meubelen te maken zijn en houden ze, uiteraard, ook rekening met het duurzaamheidsaspect en worden de meubels in Italië gefabriceerd. 

Meer over True Design 

De experts van De Projectinrichter adviseren u graag over de vele toepassingsmogelijkheden voor op kantoor, horeca, openbare ruimtes of voor thuis van True Design meubilair. 

Series